Οκτώβριος 2014

Εύκολη, γρήγορη και νόστιμη μακαρονάδα!

Σήμερα είπα να κάνω μία απλή αλλά καθόλου ευκαταφρόνητη μακαρονάδα.

Υλικά:
500 γρ. ζυμαρικά, κατά προτίμηση παπαρδέλες ή πένες
250γρ. μανιτάρια
1 πιπεριά
50γρ. παρμεζάνα τριμμένη
10 ντοματίνια
2 σφηνάκια λευκό κρασί
φρέσκια ρίγανη
λάδι
αλάτι
πιπέρι

Λαχταριστά μπιφτέκια λαχανικών!

Τα μπιφτέκια λαχανικών δεν είναι μόνο για τους χορτοφάγους ή γι' αυτούς που κάνουν δίαιτα. Είναι για όλους! Γιατί είναι πεντανόστιμα! Δεν θα το πιστεύετε πόσο νόστιμα μπορεί να είναι. Και εύκολα στην παρασκευή τους, οπότε, δεν έχετε καμία δικαιολογία να μην τα φτιάξετε:

Εκπληκτικό ρολό κιμά με πατατούλες και καρότα!

Μια απλή συνταγή, ένα ρολό κιμά που θα εντυπωσιάσει όσους το φάνε! Μπορείτε να το συνοδεύσετε με οτιδήποτε θέλετε, ρύζι, πουρέ λαχανικά... Εμείς σήμερα σας προτείνουμε πατατούλες φούρνου και καρότα.

Λαχταριστή τριφτή μηλόπιτα!

Είπαμε πως για λόγους οικονομίας αλλά και οικολογίας, θα φτιάχνουμε ότι μπορούμε με φρούτα και λαχανικά της εποχής. Ιδανική περίοδος για να φτιάξουμε μια τέλεια, "εναλλακτική" μηλόπιτα. Μία μηλόπιτα λίγο διαφορετική, με τριφτή ζύμη και απίστευτη γεύση.

Υλικά που θα χρειαστούμε:

Για τη ζύμη:
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)
200 γρ. μαύρη ζάχαρη
250 γρ. μαργαρίνη
2 αβγά
1 πρέζα αλάτι

Κρίστεν Στιούαρτ: Αποσύρεται από την ηθοποιία!

Σοκ στους ανά τον κόσμο θαυμαστές της Κρίστεν Στιούαρτ. Η μόλις 24χρονη σταρ του Hollywood, την οποία την γνωρίσαμε κυρίως μέσα από την σειρά ταινιών Twilight, όπου υποδυόταν την Μπέλα Σουάν, ήταν ένα από τα πιο ισχυρά γυναικεία ονόματα στο Χόλιγουντ.

Η Στιούαρτ πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στην υποκριτική σε ηλικία μόλις 9 ετών, στην τηλεταινία The Thirteenth Year. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη 15 χρόνια καριέρα! Λογικό είναι λοιπόν να θέλει να κάνει ένα διάλειμμα.

Εκπληκτικό κοτόπουλο με λαχανικά και κάρυ

Συνεχίζουμε με στόχο να σας δώσουμε συνταγές που ετοιμάζονται πιο γρήγορα από όσο κάνει να έρθει στο χώρο μας ο ντελιβεράς!

Η σημερινή δεν θα πάρει πάνω από 20 λεπτά για να γίνει και πιστέψτε με όταν σας λέω πως αξίζει τον κόπο.

Έχασε 40 ολόκληρα κιλά για να ακολουθήσει το όνειρό της!

Το όνομα της είναι Bryn Berg, είναι 40 χρόνων και έχει ύψος 1.75. Όλα αυτά καλά, το άσχημο είναι πως η Bryn είχε φτάσει να ζυγίζει 110 κιλά, χωρίς να μπορεί να απαλλαγεί απ' αυτά με τίποτα.

Αυγά μάτια μέσα σε λαχανικά

Τα αυγά είναι μία τροφή μεγάλης διατροφικής αξίας που δεν θα έπρεπε να λείπει από το πιάτο κανενός.

Έχουμε όμως βαρεθεί να τα τρώμε με τους κλασσικούς τρόπους: μία αυγά μάτια, μία αυγά βραστά, μία ομελέτα... Είπαμε λοιπόν, να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους μαγειρέματος, ώστε να χορτάσει το στομάχι, αλλά και το μάτι μας, καθώς πρόκειται για μια ιδιαίτερα απλή, αλλά εντυπωσιακή στην εμφάνιση, όχι συνταγή, αλλά τρόπο μαγειρέματος.

Τι να κάνετε τα φρούτα που σας περίσσεψαν;

Δεν είναι εποχές για σπατάλες. Η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει όλους. Αλλά δεν είναι μόνο για λόγους οικονομίας που δεν πρέπει να πετάμε τα τρόφιμα, είναι και για λόγους περιβαλλοντολογικής συνείδησης.

Φτιάξατε φρουτοσαλάτα και σας περίσσεψαν φρούτα; Υπάρχει ένας πολύ απλός, εύκολος και πρακτικός τρόπος για να μην τα πετάξετε. Βάλτε τα στο μπλέντερ και κάντε το χυμό και μετά κάντε το παγάκια. Έτσι, όποτε θελήσετε ένα δροσιστικό σμούθι, απλά το ξεπαγώνετε και είναι έτοιμο.

Τι πρέπει να τρώμε όταν μεγαλώσουμε

Η σωστή διατροφή όχι μόνο αυξάνει τη διάρκεια ζωής αλλά και επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης. Η κατανάλωση τροφίμων πλούσιων σε αντιοξειδωτικά αποτελεί σύμμαχο της υγείας των μεγαλύτερων σε ηλικία ανθρώπων.

Σελίδες