Έχασε 40 ολόκληρα κιλά για να ακολουθήσει το όνειρό της!

Το όνομα της είναι Bryn Berg, είναι 40 χρόνων και έχει ύψος 1.75. Όλα αυτά καλά, το άσχημο είναι πως η Bryn είχε φτάσει να ζυγίζει 110 κιλά, χωρίς να μπορεί να απαλλαγεί απ' αυτά με τίποτα.

Πως τα πήρε; Η ίδια είπε πως οι γνώσεις της όταν μεγάλωνε σχετικά με την διατροφή ήταν ελλιπείς. Όταν έβαλε τα πρώτα παραπανίσια κιλά, προσπάθησε με διάφορες δίαιτες να τα χάσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αντιθέτως, κάθε φορά κατέληγε με όλο και περισσότερα κιλά. Η διατροφή της περιλάμβανε σε καθημερινή βάση πίτσες, σοκολάτες, και ότι μπορείτε να φανταστείτε από το λεγόμενο junk food. Έως τα 36 της χρόνια, η ζυγαριά φαινόταν να έχει κολλήσει στα 110 κιλά. Με ότι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό στην υγεία και την ψυχολογία της.

Πως αποφάσισε να χάσει τα κιλά; Όλα ξεκίνησαν όταν άλλαξε δουλειά και είχε πλέον ώρες να πάει στην σχολή υποκριτικής που πάντα ήθελε να πάει. Εκεί συνειδητοποίησε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το σώμα σε όλες της εκφάνσεις της ζωής και έτσι αποφάσισε να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής και άσκησης.

Όπως είπε η ίδια, το "κάνω δίαιτα" δεν είναι κάτι που το κάνεις για 2-3 βδομάδες και μετά ξαναγυρίζεις στις παλιές κακές συνήθειες, αλλά πρόκειται για ένα τρόπο ζωής. Μόλις έβαλε αυτό στο μυαλό της, όλα τα υπόλοιπα έγιναν από μόνα τους.

Αποτέλεσμα; σε κάτι περισσότερο από 2 χρόνια, έχασε 40 ολόκληρα κιλά και μία εντελώς καινούρια προσωπικότητα!