Υλικά
500γρ. καλαμποκάλευρο ψιλό
600γρ. διάφορα χόρτα γλυκά (λάπατα, ζοχούς, σέσκουλα, τσουκνίδες, κ.λπ.) καθαρισμένα, πλυμένα
λίγα χόρτα αρωματικά (καυκαλήθρες, μυρώνια, παπαρούνα), ψιλοκομμένα
5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
400γρ. τυρί κατσικίσιο (ή ανακατεμένο με φέτα), τριμμένο στο χέρι
100γρ. βούτυρο χωριάτικο (από αιγοπρόβατα)
2 φλιτζάνια γάλα (περίπου)
⅓ φλιτζανιού ελαιόλαδο
2 κουτ. γλυκού αλάτι