ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη
250γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
130γρ. βούτυρο φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου
1 κρόκο αβγού
1-2 κουτ. σούπας νερό
½ κουτ. γλυκού αλάτι
Για τη γέμιση
½ κιλό μπρόκολο, σε μπουκετάκια
4 αβγά ελαφρά χτυπημένα
2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα
200γρ. ζαμπόν καπνιστό, ψιλοκομμένο
200γρ. τυρί κρέμα
150γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ