Φεβρουάριος 2014

Τραγωδία: Πέντε άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί σε εγκαταλελειμμένο φρεάτιο

Πέντε άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί σε ένα εγκαταλελειμμένο φρεάτιο κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ. Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχου, οι άτυχοι ανθρακωρύχοι, βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, και δεν μπορούν ακόμα να επιβεβαιώσουν τα αίτια του θανάτου τους.

Δύο ακόμα παράνομοι μετανάστες από τη Ζιμπάμπουε έχασαν τη ζωή τους στις αρχές του μήνα σε ένα άλλο εγκαταλελειμμένο ορυχείο χρυσού στα προάστια του Γιοχάνεσμπουργκ.

Ισπανία: Τέλος οι πλαστικές σφαίρες στους μετανάστες!

Το ισπανικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε σήμερα ότι απαγορεύεται πλέον στην στρατοχωροφυλακή της χώρας να κάνουν χρήση πλαστικών σφαιρών για να απωθήσουν τους μετανάστες που προσπαθούν να εισέλθουν παράνομα στην Ισπανία. Αφορμή για την απόφαση αυτή ήταν η τραγωδία που σημειώθηκε κοντά στη Θέουτα στις 6 Φεβρουαρίου, όταν τουλάχιστον 14 επίδοξοι μετανάστες πνίγηκαν κατά την απόπειρα εισόδου στην Ισπανία πολλών εκατοντάδων επίδοξων μεταναστών από την υποσαχάρια Αφρική.

Η φύση κλαίει...

Ο Γερμανός φωτογράφος Michael Nolan, αποτύπωσε στην κάμερα μια πανέμορφη εικόνα ενός παγετώνα στην Ανταρκτική, όπου μοιάζει με πρόσωπο που κλαίει.

"Τα δάκρυά της θα έτρεχαν ποτάμι σε αυτό ακριβώς το συμβολικό σημείο του πλανήτη", λέει ο φωτογράφος, και συμπληρώνει "η Μητέρα Φύση αν ήθελε να εκφράσει τη λύπη και τα συναισθήματά της γενικότερα για την υπερθέρμανση του πλανήτη και το λιώσιμο των πάγων κάπως έτσι θα το έκανε".

Ας ελπίσουμε πως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σταματήσουμε το κλάμα της. Στο χέρι μας είναι!

Πως αντιδρούν αντρες και γυναίκες στο σεξ

Είναι γεγονός πως οι περισσότερες γυναίκες ερωτεύονται τον εραστή τους μετά το σεξ. Το ότι οι περισσότεροι άνδρες θέλουν απλά και άλλο σεξ ισχύει επίσης. Έχεις αναρωτηθεί όμως γιατί συμβαίνει αυτό; Οι επιστήμονες μελέτησαν τις λειτουργίες του ανθρώπινου εγκεφάλου και των 2 φύλων κατά τη διάρκεια του σεξ και διαπίστωσαν ότι αυτό οφείλεται στην έκκριση διαφορετικών ορμονών.

Facebook: Εξαγορά της instant messaging έναντι 18 δισεκατομυρίων

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, που αριθμεί πάνω από 1 δισεκατομύριο χρήστες, ανακοίνωσε την Τετάρτη την εξαγορά της instant messaging εφαρμογής WhatsApp, έναντι αντιτίμου που φτάνει τα 18 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι το υψηλότερο κόστος εξαγοράς στην ιστορία του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου στον κόσμο, το οποίο μόλις γιόρτασε την 10η επέτειο από την ίδρυσή του.

17χρονος σκοτώθηκε κατά λάθος από αστυνομικίνα

Όλα συνέβησαν όταν μία αστυνομικός χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος της οικογένειας του νεαρού Christopher Roupe, από την Τζόρτζια της Αμερικής, για να δώσει μία κλήση για παράβαση που είχε κάνει ο πατέρας του.

Ο δεκαεπτάχρονος που είδε την αστυνομικό θέλησε να κάνει «πλάκα» και ανοίγοντας την πόρτα την στόχευσε με ένα τηλεχειριστήριο από το Nintendo Wii. Εκείνη αντέδρασε αμέσως, πυροβολώντας τον στο στέρνο. Γείτονες που κατέφθασαν μόλις άκουσαν τον πυροβολισμό, αλλά ήταν ήδη αργά. Μάρτυρες είπαν πως είδαν την αστυνομικό να κλαίει μετά τον πυροβολισμό.

Πήρε πολλά βιάγκρα και τού ακρωτηρίασαν το πέος!!!

Ήθελε να εντυπωσιάσει τη σύντροφό του με τις επιδόσεις του ένας 66χρονος Κολομβιανός αλλά αντ'αυτού υποβλήθηκε σε... ακρωτηριασμό πέους λόγω υπερβολικής δόσης βιάγκρα!

Είχε ακούσει πολλά για τη θαυματουργή δράση των χαπιών που βοηθούν στην στυτική δυσλειτουργία και είπε να τα δοκιμάσει χωρίς να συμβουλευτεί πρώτα κάποιον γιατρό. Το παράκανε όμως με αποτέλεσμα η στύση του να μην... μπορεί να ηρεμήσει για αρκετές ημέρες και τελικά αναγκάστηκε να πάει στο γιατρό. Δυστυχώς όμως ήταν αργά, καθώς είχε πάθει σοβαρή μόλυνση και κάταγμα πέους.

Μου ήρθε μήνυμα από 54122. Τι πρέπει να κάνω;

Ήμουν με κάτι φίλους εψές το βράδυ όπως λέει και το τραγούδι. Κάπου μεταξύ τρίτης και τέταρτης μπύρας ακολουθούμενης από ποικιλία αλλαντικών ο διπλανός μου πιάνει το κινητό του και με ρωτάει ρε συ που τα ξέρεις τι είναι αυτό εδώ που μου έχει έρθει;

Συγκρούσεις στην Υεμένη

Οι συγκρούσεις δεν έχουν σταματήσει στην Υεμένη, την Παρασκευή σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο σκοτώθηκαν 60 άνθρωποι. Οι συγκρούσεις γίνονται μεταξύ σιίτων ανταρτών και των Χασίντ. Οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν ήταν 40 από τους σιίτες και 20 από τους Χασίντ. Συνολικά από τον Ιανουάριο έχουν σκοτωθεί παραπάνω από 100 άνθρωποι.

Ήθελε να θαφτέι με την μηχανή του

Ο Μπίλι Στάντλεϊ ένας άνδρας μεγάλης ηλικίας από το Οχάιο είχε κάνει γνωστό στους συγγενείς του ότι όταν πεθάνει θέλει να θαφτεί με την αγαπημένη του μηχανή μια Harley Davidson που την είχε από το 1967 για να μην την αποχωριστεί ποτέ. Τα παιδιά του όταν ήρθε η ώρα και ο ηλικιωμένος άνδρας έφυγε από την ζωή δεν του χάλασαν το χατίρι και έφτιαξαν ένα μεγάλο κουτί από plexiglas και έβαλαν μέσα την μηχανή του και αυτόν να την κουβαλάει για να ξεκινήσει το νέο του ταξίδι.