Μου ήρθε μήνυμα από 54122. Τι πρέπει να κάνω;

Ήμουν με κάτι φίλους εψές το βράδυ όπως λέει και το τραγούδι. Κάπου μεταξύ τρίτης και τέταρτης μπύρας ακολουθούμενης από ποικιλία αλλαντικών ο διπλανός μου πιάνει το κινητό του και με ρωτάει ρε συ που τα ξέρεις τι είναι αυτό εδώ που μου έχει έρθει;

Παίρνω και εγώ το κινητό στα χέρια μου και με όση συγκέντρωση μου έχει απομείνει προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται (δεν είμαι και από αυτούς που πίνουν συχνά τρομάρα μου). Διαβάζω και εγώ ένα μήνυμα που έλεγε καλωσήρθατε στην υπηρεσία ΥΠΠ του 54122 και η χρέωση ανά κάθε μήνυμα που στέλνετε είναι τόσο. Ρε που πήγες και γράφτηκες απαντώ. Σε chat με κινητό πάς να χτυπήσεις γυναίκα;

Μου λέει ο φίλτατος ρε συ δεν θυμάμαι. Κάθε μέρα μπαίνω και αλλού, έγινε κάτι θα μου έρθει κανας ντουβρουτζάς; Θα κάνω τις αναζητήσεις μου το βράδυ και θα σε ενημερώσω.

Γύρισα σπίτι μέσα στη θολούρα αλλά το είχα αποφασίσει. Θα συγκεντρωθώ και θα δω περί τίνος πρόκειται επακριβώς. Αφού έκανα την αναζήτηση μου από λινκ σε λινκ έφτασα στο http://www.ellinespadou.com. Τι είναι τελικά το 54122; Είναι μια υπηρεσία συνομιλίας τσάτ μέσω κινητού και αν σας έχει έρθει μήνυμα σημαίνει ότι έχετε γραφτεί στην ιστοσελίδα που σας ανέφερα και πρίν ή κάποιος που το θεώρησε αστείο έφτιαξε ένα προφίλ και έβαλε το κινητό σας. Το καλό είναι ότι η εταιρία που το διαχειρίζεται ονόματι Teligron LTD προφανώς ξέρει ότι υπάρχουν και ανόητοι οπότε στέλνουν πρώτα κάποια ενημερωτικά μηνύματα για να το σιγουρέψουν και αφού κάνετε ότι κίνηση σας περιγράφουν τα μηνύματα μπορείτε να είστε και μέλος του chat.

Πήρα λοιπόν τον φίλτατο και του λέω λοιπόν Γ..... την έκανες τη λαδιά σου, τώρα ή στείλε ΣΤΟΠ στο νούμερο που βλέπεις ή πάρε στο 2111768263 και ζήτα να σε διαγράψουν. Έτσι και έκανε έστειλε ένα στοπ του ήρθε και η επιβεβαίωση διαγραφής και τέλος η ιστορία. Ή έτσι μου είπε ότι έκανε και συνέχισε την κουβεντούλα του..

Οπότε αν το λάβετε και εσείς το μήνυμα μην στεναχωριέστε. Από ότι λέει η εταιρία επισήμως αν λάβετε μήνυμα ούτε συνδρομητικό είναι ούτε χρεώνεστε. Απλά επικοινωνήστε μαζί τους και ζητήστε διαγραφή.