Απρίλιος 2012

Μικρές απώλειες για τον χρυσό

Ειδικότερα, ο χρυσός παραδόσεως Ιουνίου έχασε 60 cents κλείνοντας στα 1.664,20 δολ. ανά ουγγιά στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Μεγαλύτερες απώλειες εμφάνισε το ασήμι με το συμβόλαιο Ιουλίου να υποχωρεί 1,3% στα 31,02 δολ. ανά ουγγιά, ενώ σε μηνιαία βάση το πολύτιμο μέταλλο υποχώρησε 4,5%.

Πότε πέφτει η αυλαία στο prime-time των καναλιών...

Ετσι, για να μην πάθετε... σκορβούτο βλέποντας σειρές - κονσέρβες και εκπομπές - κονσέρβες του ΄90 και του 2000 να βγαίνουν από το χρονοντούλαπο της τηλεοπτικής ιστορίας και να παίζουν ντάλα καλοκαίρι επεισόδια όπου οι πρωταγωνιστές τους θα μας εύχονται... "ευτυχισμένο το νέο έτος" και θα... "τσουγκρίζουν αυγά" (γιατί σίγουρο είναι, θα τα δούμε κι αυτά, μιας και κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να κάνει έστω μία στοιχειώδη επιλογή επεισοδίων, προκειμένου να μην παίζει στον αέρα ότι να ΄ναι) , πάρτε τα μέτρα σας και... εμβολιαστείτε το συντομότερο !

Ν - Αθλητικές - ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ: 18ος διαγωνισμός - Νικήτρια στήλη και διαλογή

για να γίνετε συνδρομητής και να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στα Premium Services ή εγγραφείτε

Κένυα: Δέκα τραυματίες από την έκρηξη χειροβομβίδας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τακτοποιεί εκκρεμότητες ο Χριστοβασίλης στον ΠΑΣ

Ο πρόεδρος των κυανόλευκων, την Παρασκευή είχε ένα πρώτο ραντεβού με τον Αγγελο Αναστασιάδη, όπου συζήτησαν για τις προϋποθέσεις ανανέωσης της συνεργασίας τους. Το Σάββατο, ο Χριστοβασίλης συναντήθηκε με ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιους απ' αυτούς που θα αποχωρήσουν οριστικά από την ομάδα. Ετσι, λοιπόν, μετά τους Ανδράλα και Ταμπάση που έκαναν συναντήσεις Τρίτη και Παρασκευή αντίστοιχα στην Αθήνα, σήμερα πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ στα Γιάννενα κι άλλοι, όπως ο Μπακαγιόκο με τον οποίο ολοκληρώθηκε η συνεργασία.

Πρεμιέρα για Δουβαλίδη και Λεδάκη στην Κύπρο

Ο αθλητής της ΕΑΡ έτρεξε τα 110μ. εμπόδια σε 13.58 (+2,0), μια πολύ καλή επίδοση που άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του έλληνα πρωταθλητή, Μπάμπη Σδρόλα. Άλλωστε ο Κώστας Δουβαλίδης βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας, ενώ μαζί με τον προπονητή του θα επιστρέψουν από το "νησί της Αφροδίτης" το επόμενο Σάββατο πριν τις Εθνικές εκλογές. Να αναφέρουμε ότι ο Δουβαλίδης έτρεξε και 100 μέτρα τερματίζοντας σε 10.69 (+1,0). Η αθλήτρια του Ελευθέριου Βενιζέλου ξεπέρασε τα 4,35 μ. στο επί κοντώ, όμως στη συνέχεια απέτυχε στα 4,45 μ., επίδοση που είναι και ατομικό της ρεκόρ.

Άνγκελα Μέρκελ: Δε θα αλλάξει τίποτα η εκλογή Ολάντ

Σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, η Μέρκελ πρόσθεσε ότι η «καλή συνεργασία» μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας θα συνεχιστεί, όποιος και αν εκλεγεί πρόεδρος της Γαλλίας στις 6 Μαΐου αφού «στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών αντιπαρατίθενται δύο φιλοευρωπαίοι πολιτικοί». Επανέλαβε ότι η στήριξή της στον Νικολά Σαρκοζί εξηγείται από την εγγύτητα των πολιτικών κομμάτων τους και από το γεγονός ότι εργάστηκαν μαζί «για το καλό της Ευρώπης» κατά τη διάρκεια της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη.

Ντ. Μπακογιάννη: ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αρνήθηκαν να συγκρουστούν με τους πελάτες τους

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τρέμουν οι πολιτικοί λόγω Μέρντοχ

Reuters, BBC Η μεγάλη αποκάλυψη δεν έγινε. Ο 81χρονος μεγιστάνας των μίντια Ρούπερτ Μέρντοχ ήταν πολύ προσεκτικός σχετικά με τις δοσοληψίες του με τους Βρετανούς ηγέτες ενώπιον της ειδικής εξεταστικής επιτροπής που διερευνά το πολύκροτο σκάνδαλο τηλεφωνικών υποκλοπών. Ωστόσο, η πεντάωρη κατάθεσή του έδωσε στην κοινή γνώμη κάποια ιδέα για τη διαπλοκή της πολιτικής εξουσίας με τους «βαρώνους» της ενημέρωσης, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τη συντηρητική κυβέρνηση Κάμερον.

Σελίδες