Αλμυρό αφράτο κέικ

Υλικά
100 γρ. σπανάκι
10 μικρά κολοκυθάκια
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
1 κουταλιά της σούπας δυόσμο 
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα (τα άσπρα κομμάτια)
2 αυγά
350 γρ. αλεύρι
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
1 κουταλιά του γλυκού κόκκινο πιπέρι
100 γρ. φέτα
100 γρ. κεφαλογραβιέρα
200 ml ποτήρι γάλα
100 ml ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα υγρά υλικά (αυγό, λάδι, γάλα) και σε ένα άλλο, όλα τα στεγνά. 

Τρίψτε τα κολοκυθάκια, ψιλοκόψτε το σπανάκι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.

Μετά προσθέστε τα στεγνά υλικά στο υγρό μίγμα και στη συνέχεια τα λαχανικά και τα μυρωδικά.

Λαδώστε μια μεγάλη, μακρόστενη φόρμα (ή δυο μικρές) και μοιράστε το μίγμα.

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά η μέχρι να βγει καθαρό ένα μαχαίρι όταν το τρυπήσετε!