Μάρτιος 2014

Ο Darth Vader κατεβαίνει για πρόεδρος στην Ουκρανία

Ένα νέο πρόσωπο στην πολιτική σκηνή της Ουκρανίας ελπίζει η χώρα θα είναι ανοικτή στο να αγκαλιάσει τη δύναμη της σκοτεινής πλευράς.

Ο Darth Vader, χαρακτήρας από την σειρά επιστημονικής φαντασίας Star Wars, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ουκρανίας ως υποψήφιος του Ουκρανικό Κόμμα του Ιντερνετ.

"Μόνον Εγώ μπορώ να φτιάξω μια αυτοκρατορία από μια δημοκρατία, να αποκαταστήσω την παλιά της αίγλη, να επιστρέψω τα χαμένα εδάφη και υπερηφάνεια της χώρας αυτής", δήλωσε ο Vader σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε από την UIP.

Ο εκδότης που στοιχημάτισε με έναν πελάτη πως δεν μπορεί να γράψει ένα βιβλίο με λιγότερες από 50 λέξεις, και το βιβλίο έγινε κλασικό.

Μερικές φορές σε ένα στοίχημα κερδίζουν όλοι! Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Μπέννεττ Σερν, συνιδρυτή ενός από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς στον κόσμο, του Random House. Η χρονιά ήταν το 1960 και ο Σερφ έβαλε στοίχημα με έναν πελάτη του τον Θίοντορ Γκέιζελ, οτι δεν θα μπορούσε να γράψει ένα βιβλίο με 50 ή λιγότερες διακριτές λέξεις. Ο Γκέιζελ τα κατάφερε όμως και του έφερε το κλασικό πλέον Πράσινα αυγά και ζαμπόν χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Dr Seuss.
Ο Σερφ δεν πλήρωσε ποτέ, αλλά τελικά ο Γκέιζελ τα ψιλοκατάφερε.

Βρήκαν μια μαμά να κρύβεται στη ντουλάπα σε εφηβικό πάρτυ

Δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο αυτό που συνέβη. Η αστυνομία πήγε σε πάρτυ εφήβων στις ΗΠΑ για να βρει αλκοόλ και βρήκε κάποιον να κρύβεται στο υπνοδωμάτιο. Το ασυνήθιστο ήταν πως ο κάποιος δεν ήταν άλλος από την 56χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού, μητέρα της 18χρονης διοργανώτριας. Η αστυνομία δήλωσε πως πήγε στο σπίτι λίγο μετά τα μεσάνυχτα για α βρει μπύρες και μπάφους. Καθώς πλησίαζαν, οι συμμετέχοντες στο πάρτι μπήκαν μέσα στο σπίτι και έκλεισαν τα φώτα. Η 18χρονη Μάριελ Γουέιναρντ άνοιξε την πόρτα στην αστυνομία υποβασταζόμενη από δύο φίλες της, και τους έδωσε το κινητό της μητέρας της.

Απεργία πείνας στον Κορυδαλλό

102 κρατούμενοι στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού απειλούν ότι θα κάνουν απεργία πείνας αν δεν ενταχθούν στις ευνοϊκές ρυθμίσεις που προωθείτο υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως τους είχαν υποσχεθεί όταν έγιναν γνωστές οι άθλιες και άκρως ανθυγιεινές συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν στα κελιά στο νοσοκομείο των φυλακών.

Με μια θηλιά διεκδίκησε τα δεδουλευμένα του 50χρονος υπεργολάβος στην Κρήτη.

Έξω από το τούνελ Αγίου Νικολάου-Καλού Χωριού, ο απελπισμένος οικογενειάρχης είχε περάσει μια θηλιά στο λαιμό του και απειλούσε να αυτοκτονήσει ένας 50χρονος υπεργολάβος.

Κατέφυγε σ' αυτήν την πράξη απελπισίας επειδή η εταιρία που του χρωστούσε δεν του κατέβαλε τα δεδουλευμένα του, που σύμφωνα με μαρτυρίες αγγίζουν τα 29.000 ευρώ.

Δόξες και πάλι για το Σκορπιό;

Η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Dmitry Rybolovlev, Ekaterina Rybolovleva, έχει έρθει στον δικό της πια Σκορπιο, μετά την πώληση του από την Αθηνά Ωνάση. Κι αυτό, για να επιβλέπει τις ετοιμασίες στο νησί για το μεγάλο πάρτι που θα κάνει τον Ιούνιο για τα γενέθλιά της.

Πατέρας και κόρη θέλουν να είναι όλα τέλεια για τις 4 Ιουνίου, ημέρα των γενεθλίων της Ekaterina, για όλους τους διάσημους φίλους της.

Επιθυμία της είναι να τους μείνει αξέχαστο αυτό το πάρτυ. Στο νησί αναμένεται να είναι ανάμεσα στους καλεσμένους γαλαζοαίματοι, πολύ γνωστοί τραγουδιστές και πολλοί άλλοι.

Αγγλία: Την κλείδωσε στο σπιτάκι του κήπου!

Ένας άνδρας από την Cornwall της Αγγλίας, δεν αρνήθηκε την κατηγορία της γυναίκας του ότι πέταξε όλα της τα πράγματα από το σπίτι τους και την κλείδωσε στο σπιτάκι του κήπου τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα West Briton μετά τον θάνατο της μητέρας του η σύζυγός του τραγουδούσε συνέχεια το «Ding dong, the witch is dead» του Beverley Salmon. Τόσο συμπαθούσε την πεθερά της.

Από που πήραν τα φανάρια το κόκκινο πορτοκαλί και πράσινο χρώμα τους;

Το σύστημα τριών χρωμάτων βασίστηκε στα φανάρια που χρησιμοποιούσαν στη σιδηροδρομική βιομηχανία στις αρχές του 19ου αιώνα . Το κόκκινο αντιπροσώπευε τη στάση, το πράσινο την προσοχή ενώ το λευκό την κίνηση. Αλλά το κόκκινο φίλτρο έπεφτε συχνά, αφήνοντας δύο λευκά φώτα (και συγκρουσμένα τρένα). Έτσι, αντικατέστησαν με πράσινα φίλτρα το λευκό φως της κίνησης, και εισήγαγαν το κίτρινο για την προσοχή.

Μάλλον βρέθηκε Ωκεανός στον Τιτάνα!

Στον μεγαλύτερο δορυφόρο του Κρόνου, τον Τιτάνα, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ανακάλυψαν τον πρώτο ωκεανό που δεν βρίσκεται στη Γη.

Ερευνητές από τα πανεπιστήμια Αϊντάχο και Τζον Χόπκινς όπως και του πανεπιστημίου Κορνέλ σε αστρονομικό συνέδριο που έγινε στις Η.Π.Α, ανακοίνωσαν ότι έβγαλαν τα παρόμοια συμπεράσματά τους από στοιχεία που έστειλε η διαστημική συσκευή Cassini της NASA που είχε περάσει πολύ κοντά από τον Τιτάνα και είχε καταγράψει θάλασσες αιθανίου, μεθανίου και άλλων υδρογονανθράκων που πέφτουν στην επιφάνεια του πλανήτη σε μορφή βροχή.

Απίστευτη αιτία διαζυγίου

O Tony Hawken, από το Ηνωμένο Βασίλειο χώρισε με την, επί 21 χρόνια σύζυγο του και μητέρα του παιδιού του, Κινέζα Xiu Li, γιατί... δεν άντεχε άλλο να ζει πλουσιοπάροχα!!!

Η 50χρονη αρχιτέκτονας, σύζυγός του 57 μαθηματικού, είναι πολύ επιτυχημένη στη δουλειά της. Τόσο επιτυχημένη που το κεφάλαιό της είναι τουλάχιστον 15 δις δολάρια. Μέχρι εκεί κανένα πρόβλημα δεν είχε ο πρώην πια μαθηματικός. Το πρόβλημά του άρχισε όταν η γυναίκα του αποφάσισε να αφήσουν το διαμέρισμα που είχαν στο South Norwood του Λονδίνου, και να μετακομίσουν σε μια έπαυλη αξίας 2.000.000 ευρώ στο Surrey.

Σελίδες