Ιανουάριος 2014

Τον πήρε ο ύπνος

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης βρισκότανε στα εγκαίνια που έγιναν για την 25η έκθεση Agotica. Όμως από ότι φαίνεται ο δήμαρχος ήταν πολύ κουρασμένος από την πολύ δουλεία και κατά την ομιλία ο δήμαρχος αποκοιμήθηκε και δεν σήκωσε καθόλου το κεφάλι του σε όλη την ομιλία.

Καταδίωξη με αίσιο τέλος

Μια καταδίωξη ενός Αλβανού διαρρήκτη που είχε ξεκινήσει από τις τέσσερις τα ξημερώματα τελείωσε αίσια αφού η αστυνομία κατάφερε να τον πιάσει σε ένα σπίτι στο Αιγάλεω.

Έπεσε απο την γέφυρα Ριο-Αντίρριο

Ένας άνδρας θέλησε να αυτοκτονήσει από την γέφυρα του Ρίου-Αντίρριου και ένας εργαζόμενος της είδε τον άτυχο άνδρα και αμέσως ενημέρωσε το λιμενικό, το λιμενικό αμέσως έφτασε στο χώρο και βρήκε τον νεαρό άνδρα νεκρό μέσα στο νερό.

Πορεία διαμαρτυρίας

Οι εργαζόμενοι της βιομηχανίας μετάλλου στις 11 το πρωί έκανα πορεία για να διαμαρτυρηθούν για όλα αυτά που συμβαίνουν. Οι πορεία τους ξεκίνησε από την Ομόνοια και κατέληξε στο Υπουργείο Εργασίας.

Η Ναταλία γερμανού μιλάει για τον θάνατο

Σε συνέντευξη που έδωσε η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός στο περιοδικό Life εκτός των άλλων μίλησε και για τον θάνατο. Είπε ότι δεν φοβάται το θάνατο απλά θέλει όταν έρθει η ώρα της να πάει στον ύπνο της χωρίς να καταλάβει τίποτα δεν θέλει να βασανιστεί η ίδια η αγαπημένα της πρόσωπα, ακόμα λέει οτι θα ήθελε να επιτρέπεται η ευθανασία σε περίπτωση που πάθει κάτι και δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τον εαυτό της να επιλέξει τον δρόμο της ευθανασίας.

Αρραβωνιάστηκε ο Johnny Depp

Ο διάσημος ηθοποιός Johnny Depp αρραβωνιάστηκε κρυφά την αγαπημένη του Amber Heard. Τα αποκαλυπτήρια του μυστικού αρραβώνα έγιναν όταν η αγαπημένη του παρουσιάστηκε με ένα πανέμορφο και τεράστιο μονόπετρο.

Συλήψεις στο Δημοτικό Στάδιο της Καλλιθέας

Εφτά άτομα συνελήφθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας όταν μια ομάδα 7 ατόμων προσπάθησε να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια.

Πυροβολισμοί πέσαν σε σχολείο

Σε σχολείο στην Φιλαδέλφεια έπεσαν πυροβολισμοί οι αστυνομία δεν έχει καταφέρει να βρει τους δράστες ακόμα δεν γνωρίζει αν ήταν ένας οι περισσότεροι. Υπάρχουν 2 τραυματίες που έχουν χτυπηθεί στον ώμο και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πυροβολισμοί σε σχολείο

Στο Νέο Μεξικό ένας μαθητής άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να τραυματίσει δυο μαθητές που αυτήν την στιγμή νοσηλεύονται σε νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Ο μαθητής δράστης συνελήφθη αλλά ακόμα είναι άγνωστα τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη.

Τους κρατούσε αλυσοδεμένους

Ο Πακιστανός βουλευτής Άμπντουλ Ραχμάν Χετράν στο υπόγειο του σπιτιού του κρατούσε κρατούμενους με αλυσίδες πέντε ανθρώπους. Οι αρχές του Πακιστάν έκαναν εισβολή στο σπίτι του και ελευθέρωσαν τους κρατούμενος που μερικοί ήταν εκεί κατά τις δηλώσεις τους πάρα πολλά χρόνια και μεταξύ των κρατούμενων υπήρχε και μια γυναίκα.

Σελίδες