Νοέμβριος 2013

Με προσοχή όλα γίνονται

Στην εποχή που ζούμε που όλα κινούνται με τόσους γρήγορους ρυθμούς όλοι ψάχνουμε αυτό που θα μας ηρεμεί θα μας χαλαρώνει και θα μας κάνει να αισθανόμαστε ωραία. Και φυσικά όλα αυτά μπορεί να μας τα δώσει μια όμορφη σχέση που θα γεμίζει τις μπαταρίες μας και θα μας χαρίζει ωραίες στιγμές.

Ο δικηγόρος του Γαβαλά

Σήμερα ο δικηγόρος του Λάκη Γαβαλά μίλησε στην εκπομπή Μίλα της Τατιάνας Στεφανίδου και είπε ότι είναι η έκτη σύλληψη του γνωστού σχεδιαστή για τα χρέη του στο δημόσιο

Μια νέα συντροφιά!

Χαίρετε παιδιά ο καιρός για τα Χριστούγεννα έφτασε και όλοι μας ανυπομονούμε να βρεθούμε με αγαπημένα μας πρόσωπα και να γιορτάσουμε, να χαρούμε αυτές τις γιορτινές στιγμές μαζί τους. Δυστυχώς σε εμένα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, είμαι μόνη μου και μακριά από το σπίτι μου και τους φίλους μου, και λόγω εργασίας δεν θα μπορέσω να βρεθώ κοντά τους για τις γιορτές.

Πρεμιέρα ο Dr. Cook

Πρεμιέρα κάνει στο mega η εκπομπή Dr. Cook την ερχόμενη Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, φέτος αλλάζει κάπως το σενάριο της εκπομπής και δεν θα υπάρχουν διάσημα πρόσωπα που ο σεφ θα τους μαθαίνει να μαγειρεύουν αλλά επικείμενοι σεφ.

Έτοιμος για κάτι καινούριο

Γεια σας, είμαι ο Στυλιανός και προσπαθώ να μάθω κάποια πράγματα για τις νέες μεθόδους γνωριμίας μέσω κινητού. Είμαι χρόνια μόνος μου, στην προηγούμενη σχέση μου δεν πέρασα και τις πιο ωραίες καταστάσεις και είχα και έναν πάρα πολύ άσχημο χωρισμό. Μου πήρε αρκετό χρόνο να ξεπεράσω αυτή την φάση, αλλά τώρα είμαι έτοιμος να κάνω κάτι καινούριο.Όμως προτιμώ να το πάω πιο σιγά, να μην βουτήξω κατευθείαν στα βαθιά, να έχω μια συνομιλία πρώτα και μετά να ιδωθούμε, με κάνει να νιώθω καλύτερα έτσι. Και κοιτώντας βρήκα την εταιρία Teligron LTD που παρέχει μηνύματα μέσω του 54122.

Σελίδες