Οκτώβριος 2013

Βίασαν και έθαψαν ζωντανοί μαθήτρια

Σε μια επαρχιακή πόλη του Πακιστάν δύο νεαροί άνδρες βίασαν μια 13χρονη μαθήτρια την ώρα που πήγαινε να παρακολουθήσει το μάθημα διδασκαλίας του Κορανίου την βίασαν το κοριτσάκι μετά την επίθεση έμεινε αναίσθητο, οι δυο άνδρες νόμιζαν ότι πέθανε και αποφάσισαν να θάψουν σε ένα αυτοσχέδιο τάφο που άνοιξαν μόνοι τους για να κρύψουν τα αποδεικτικά στοιχεία.

Νέα μόδα, γνωριμίες μέσω κινητου

Γεια σας, με λένε Πάνο και όπως όλοι μας ψάχνω μια γυναίκα να φτιάξω την ζωή μου και να κατασταλάξω σε αυτήν να φτιάξω μια οικογένεια. Έχω κάνει αρκετές σχέσεις αλλά καμία δεν οδήγησε εκεί που ήθελα είτε από λάθη δικά μου είτε από της κοπέλας την μεριά. Προσπαθώ να βρω κοπέλες όταν βγαίνω έξω με τους φίλους μου αλλά στα μπαράκια και στα club που πηγαίνουμε δεν μπορείς να πεις ότι βρίσκεις κοπέλες για να ανοίξεις σπίτι. Έτσι ψάχνοντας για νέους τρόπους γνωριμιών είδα μια εταιρία την Teligron LTD που παρέχει μια υπηρεσία να γνωρίζεις κόσμο μέσω κινητού στο 54122.

Το μήνυμα του Αβραμόπουλου

Μετά την στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έκανε δηλώσεις είπε ότι η Ελλάδα και στο παρελθόν έχει περάσει δύσκολα αλλά βγήκε νικήτρια το ίδιο θα συμβεί και τώρα και ζήτησε από όλους τους Έλληνες να βρεθούν στο πλευρό της κυβέρνησης που δίνει την δική της μάχη.

Ο 007 παντρεύτικε

Μιχάλης το ονομά μου. Μηχανικός το επάγγελμά μου. Μόνος η ιδιότητά μου για πααααρα πολύ καιρό. Την είχα δει λίγο James Bond η αλήθεια είναι γρήγορα αυτοκίνητα ταξίδια συνέχεια, γυναίκες όμως πουθενά. Όλοι οι φίλοι μου είχαν αρχίσει να νοικοκυρεύονται και θέλοντας και μη ενώ μέχρι τότε διασκέδαζα ότι ήμουν ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί, εντάξει είχαν αρχίσει να μου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά. Ήταν ώρα να βρω κι εγώ μια κοπελίτσα να κάνουμε τα σέα μας τα μέα μας να περνάμε κοτσάνι, βρε αδερφέ.

Πέταξαν χασίσι στα σκουπίδια

Γονείς δύο αγοριών που νωρίτερα είχαν συλληφθεί από την δίωξη ναρκωτικών πήγαν στο σπίτι των γιων τους και πέταξαν στους κάδους απορριμάτων του δήμου 627 γραμμάρια χασίς και ένα δενδρύλλιο που είχαν οι γιοί τους στο σπίτι τους. Οι αστυνομία το ανακάλυψε και τους συνέλαβε και αυτούς

Γνωρίστε νέους ανθρώπους

Μια ανάγκη που έχουμε όλοι οι άνθρωποι είναι να βρούμε έναν άνθρωπο να μας συντροφεύει και να χαράξουμε μια κοινή ζωή που θα μπορούμε να μοιραστούμε τα πάντα αυτό όμως στις μέρες μας δεν είναι τόσο εύκολο.Πλέον δεν έχουμε τόσο χρόνο να βγαίνουμε έξω και να κάνουμε γνωριμίες, οι περισσότεροι από μας έχουμε πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο και συνήθως τον σπαταλάμε μέσα στο σπίτι προσπαθώντας να ξεκουραστούμε από την γεμάτη ημέρα που είχαμε.Όμως τώρα και μέσα από το σπίτι σου μπορείς να κάνεις και νέες γνωριμίες με διάφορα sites που υπάρχουν αρκεί να βρείτε το κατάλληλο και όχι αυτά που το μόνο στόχο

Σελίδες