Ιούνιος 2012

«O Σόιμπλε δεν είπε σε κανέναν να προετοιμαστεί για ...

Διαψεύδει σήμερα ανώτατος Γερμανός αξιωματούχος δημοσίευμα του περιοδικού Focus, τα οποία θέλουν τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να έχει δηλώσει χθες σε βουλευτές ότι είναι έτοιμοι για χρεοκοπία της Ελλάδας και έξοδό της από το ευρώ.

Ρόπαλα, τσεκούρια και άλλα πολλά... ...

«Οπλοστάσιο» θυμίζουν τα όσα εντόπισαν οι αρχές σε τουριστικό πρακτορείο στη Θεσσαλονίκη. Ένα τσεκούρι, τρία ρόπαλα, δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια, ένα κατσαβίδι και ένας μηχανισμός πυροδότησης ναρκών ήταν τα ευρήματα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από έρευνα στο συγκεκριμένο πρακτορείο. Όλα έγιναν χθες το βράδυ όταν άγνωστος τηλεφώνησε στο Κέντρο Αμεσης Δράσης και ενημέρωσε τις αρχές για ύποπτα άτομα που υπήρχαν έξω από το τουριστικό γραφείο. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί και εντόπισαν συνολικά 10 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του γραφείου.

Π.Πικραμμένοε: Ένας καλός δημόσιος λειτουργός ...

»Από τους φόρους που πληρώνουμε, τις υπηρεσίες που μας παρέχει το κράτος, μέχρι την πολυνομία και την επιλεκτική εφαρμογή των νόμων, την ασυλία ομάδων συμφερόντων και προσώπων, την περιβαλλοντική υποβάθμιση περιοχών και πόλεων, τις ασύμμετρες κοινωνικές δαπάνες και το υπέρογκο κόστος της υγείας, τη βία, την εγκληματικότητα, την ανασφάλεια.

Αναστέλλουν την κινητοποίηση οι φαρμακοποιοί της Αθήνας

Για να αφήσετε και εσείς το σχόλιο σας θα πρέπει να έχετε εισαχθεί επιτυχώς στο σύστημα και στην συνέχεια να συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και να πατήστε το αποστολή. Το σχόλιο σας θα εμφανιστεί μετά από έγκριση από τους διαχειριστές.

Στον τελικό του ύψους η Στεργίου

Η πρόκριση κρίθηκε στο 1.90, ωστόσο, η ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι η μοναδική που προκρίθηκε με άλμα στα 1.87. Η Στεργίου είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο 1.90, αλλά νωρίτερα είχε περάσει με την πρώτη προσπάθεια το 1.73, το 1.78, το 1.83 και το 1.87. Έτσι, ήταν η αθλήτρια που συμπλήρωσε τη 12άδα του τελικού, αφού όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες που είχαν επίσης περάσει το 1.87, τα είχαν καταφέρει με τη δεύτερη προσπάθεια.

Δύο ανανεώσεις στην Ζαλγκίρις, φεύγει ο Τριφούνοβιτς

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Βιτόλντας Μασάλσκις, σε δηλώσεις του στο BasketNews.lt, είπε: "Ο Λιπκεβίτσιους είναι ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης και θέλουμε να του δώσουμε ακόμη μία ευκαιρία. Οσο για τον Μάρκο Πόποβιτς, είναι ένας παίκτης που έχει αποδείξει την αξία του". Οσον αφορά στο θέμα του προπονητή, ο Μασάλσκις, δήλωσε: "Είναι αλήθεια πως εξετάζουμε αρκετούς υποψηφίους για τον πάγκο της ομάδας. Το πιθανότερο είναι πως ο Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς δεν θα συνεχίσει στην Ζαλγκίρις".

Νόιερ: Είμαστε ανώτεροι!

"Η Γερμανία είναι ανώτερη από την Ιταλία", σχολίασε στην “Gazzetta dello sport” ο γερμανός τερματοφύλακας και συνέχισε: «Το ρόστερ που έχουμε μας επιτρέπει να κάνουμε αλλαγές, χωρίς αυτό να επηρεάζει στην συνολική απόδοση μας. Όποιος ποδοσφαιριστής και αν περάσει στο γήπεδο, το επίπεδο της ομάδας παραμένει το ίδιο υψηλό», συμπληρώνει με σιγουριά. Οσο για το πέναλτι του Πίρλο στο ματς με την Αγγλία, είπε: «Μπορώ να κρίνω αυτό το πέναλτι σαν τερματοφύλακας. Και έχω να πω πως δεν είναι ό,τι καλύτερο να δέχεσαι ένα τέτοιο γκολ».

Κύπρος: "Στα νύχια" Βρυξελλών και ΔΝΤ...

Η Ρωσία είχε δηλώσει ότι ήταν έτοιμη να δώσει επιπλέον 5 δισ. αλλά η κυπριακή κυβέρνηση δεν τα ζήτησε ποτέ είτε γιατί φοβόταν την αντίδραση των Βρυξελλών, είτε γιατί επιθυμούσε απλά να χρησιμοποιήσει την ρωσική προσφορά ως διαπραγματευτικό "χαρτί" για να μην είναι σκληροί οι όροι από τις Βρυξέλλες.

Σελίδες