Μάιος 2012

ΔΝΤ: Κανένα σχέδιο για βοήθεια στην Ισπανία

«Το ΔΝΤ δεν επεξεργάζεται κανένα σχέδιο που να προβλέπει την παροχή οικονομικής βοήθειας στην Ισπανία», δήλωσε εκπρόσωπος του Ταμείου Τζέρι Ράις. «Πόσο μάλλον καθώς η Ισπανία δεν έχει ζητήσει την οικονομική υποστήριξη του ΔΝΤ» πρόσθεσε.Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Eπι σκοπον

Tου Γιαννη Κουκουλα / gianniskoukoulas@gmail. com Εξι, από τις δεκαέξι ΠΑΕ, που αγωνίσθηκαν στο περσινό πρωτάθλημα, δεν πήραν την άδεια συμμετοχής για την επόμενη περίοδο, επειδή δεν πληρούσαν τους όρους συμμετοχής. Και όταν λέμε όρους, εννοούμε, τους οικονομικούς. Μεταξύ αυτών ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Αρης. Ομάδες, «μαγαζιά - γωνία», όπως είθισται να λέγονται όσες έχουν πολλούς οπαδούς που τις ακολουθούν. Οι υπόλοιπες είναι οι Πανιώνιος, ΟΦΗ, Κέρκυρα.

Κέσελ: Εχουμε ακόμα το πλεονέκτημα

Μπορεί να ηττήθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το τελευταίο παιχνίδι, όπου και θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής, θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ και σε αυτό ακριβώς το στοιχείο στάθηκε ο σέρβος φόργουορντ. "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Ήταν ένα μεγάλο και σκληρό παιχνίδι. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για ένα μεγάλο ματς το Σάββατο. Έχουμε ακόμη το πλεονέκτημα έδρας και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε για να πάρουμε τον τίτλο", δήλωσε ο Κέσελ.

Με εκατό iPad ολοκληρώθηκε το ελληνικό PSI

Mία ειδική εφαρμογή και εκατό ταμπλέτες iPad βοήθησαν στην έγκαιρη ολοκλήρωση του προγράμματος ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων, του PSI, όπως δήλωσε ο διευθυντής της εταιρείας Bondholder Communications Group, Mπομπ Aπφελ, στο αμερικανικό περιοδικό Fortune. «Eπρόκειτο για τη μεγαλύτερη τραπεζική συναλλαγή στην παγκόσμια ιστορία» τόνισε ο Aπφελ. «Δεν θα μπορούσαμε να την είχαμε επιτύχει χωρίς τα iPad». Oι ταμπλέτες δόθηκαν σε εκατό πρόσωπα - κλειδιά, που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο συναντώντας ομολογιούχους και αξιωματούχους της τρόικας.

Νέα στοιχεία από τις σημειώσεις του Ακη Τσοχατζόπουλου

Νέα στοιχεία, τα οποία «εμπλουτίζουν» το έργο των αρμόδιων ανακριτών, προκύπτουν καθημερινά για την υπόθεση του Ακη Τσοχατζόπουλου και ειδικότερα την κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, με την οποία βαρύνεται. Παράλληλα, αποκαλύπτονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τις πανάκριβες προτιμήσεις και τον σχετικό τρόπο ζωής του ιδίου και της συζύγου του.

Άκαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο Βρετανό ...

Συνεχίστηκαν οι έρευνες για τον 53χρονο Βρετανό ορειβάτη ο οποίος αγνοείται από την Κυριακή το απόγευμα στον Όλυμπο. Ο 53χρονος επρόκειτο να επιστρέψει από την ανάβαση του στον Όλυμπο, αλλά δεν έδωσε σημεία ζωής, με αποτέλεσμα ένας φίλος του να αρχίσει να τον αναζητά. Το φίλο του συνάντησαν μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) τα οποία βρίσκονταν στην περιοχή λόγω του ότι συνεχίζονται ανά τακτά διαστήματα οι έρευνες για έτερο αγνοούμενο από την Αθήνα. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές Λιτοχώρου και η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Μνημόνιο, τέλος στις 17 Ιουνίου ΌΤΙ και να γίνει - ...

Ας δούμε και πάλι τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που απλά επιβεβαιώνουν αυτά που αναφέρουμε πιο πάνω: Σε δημοσκόπηση της Κάπα Research, που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής, η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει το 25,8% έναντι 20,1% του ΣΥΡΙΖΑ και ακλουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13%, το ΚΚΕ με 6,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4%, η ΔΗΜΑΡ 5,3% και η Χρυσή Αυγή με 5,2%. Το Πρώτο Θέμα δημοσιεύει δημοσκόπηση της ALCO με τη ΝΔ να συγκεντρώνει το 25,6%, ενώ ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ 22,9%, το ΠΑΣΟΚ 14%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,4%, το ΚΚΕ 5,6%, η Χρυσή Αυγή με 4,6% και η ΔΗΜΑΡ 4,6%.

Αλλαγή δεδομένων με Μπεσέρα

Ο αργεντινός παίκτης αρνείται να επιστρέψει στην Ατλέτικο Τουκουμάν και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει επαφή της διοίκησης του ΠΑΣ μαζί του προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα. Στις προτεραιότητες της διοίκησης είναι να παραμείνει και ο Τάσος Πάντος, με τον οποίο σύντομα θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Σελίδες