Υλικά
20 μπισκότα Oreo
100 γρ. μαλακό τυρί κρέμα
400 γρ. άσπρη σοκολάτα κουβερτούρα, κομμένη σε μικρά κομματάκια
Εκτέλεση
Θρυμματίζετε σε μούλτι, τα μπισκότα.
Κρατάτε στην άκρη σε μικρό μπολάκι 2 κ.σ. από τα ψίχουλα μπισκότου και τα υπόλοιπα τα μεταφέρετε σε μέτριο μπολ.
Προσθέτετε στο μπολ το τυρί κρέμα και τα χτυπάτε με το μίξερ χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως.
Πλάθετε με το μείγμα μπαλάκια, τα τοποθετείτε σε πιατέλα στρωμένη με λαδόκολλα και τα βάζετε στο ψυγείο να κρυώσουν.
Λιώνετε την λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί.
Βγάζετε τα μπαλάκια όρεο από το ψυγείο.
Παίρνετε μια οδοντογλυφίδα, τρυπάτε ένα μπαλάκι και το βυθίζετε κρατώντας το με την οδοντογλυφίδα, στη λιωμένη σοκολάτα, γυρνώντας το γύρω γύρω για να καλυφθεί με τη λιωμένη σοκολάτα.
Τοποθετείτε στην πιατέλα το ένα δίπλα στο άλλο. Αφαιρείτε τις οδοντογλυφίδες και τα πασπαλίζετε με το θρυμματισμένο όρεο που κρατήσατε.
Τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν καλά και σταθεροποιηθεί και σφίξει η σοκολάτα.