Τι μίξη είναι τελικά αυτό το 54122;

Πριν μερικα χρόνια χώρισα και αποφάσισα τώρα να κάνω μια καινούρια αρχή.
Γράφτηκα σε διάφορα chat και ένα από αυτά είναι το ellinespadou. Το chat του είναι με μηνύματα από το κινητό στο 54122 ναι μεν με κάποια χρέωση αλλά αυτό είναι εν μέρει πιο ασφαλές, μιας και δεν θα πλήρωνε ο καθένας έτσι για πλακά!
Μίλησα με κάποιες κοπέλες και τελικά πρόσφατα άρχισα να μιλάω με μια πολύ ενδιαφέρουσα κυριά. Αποφασίσαμε να ανταλλάξουμε τηλεφωνά η mail αλλά εκεί υπήρχε ένα θεματάκι.
Στην αρχή νόμιζα πως με κορόιδευε αλλά για να είμαι τελείως σίγουρος αποφάσισα να δω τι συμβαίνει. Πήρα τηλέφωνο στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών του 54122 που βρήκα στην ιστοσελίδα τους και ρώτησα να δω πως μπορώ τελικά να δω τη μυστηριώδη γυναικά που μιλάμε.
Από ότι μου εξήγησαν, δεν επιτρέπεται λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων να εμφανίζονται τηλέφωνα, επίθετα κλπ. Τους ρώτησα τότε πως μπορούμε να έρθουμε σε επαφή αν δεν εμφανίζονται αυτά και μου απάντησε πως μπορεί να γίνει κανονίζοντας κάποια συνάντηση.
Τελικά έχουμε ραντεβού αύριο. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και στη τελική μπορεί να ξόδεψα αρκετά στο 54122 αλλά ίσως βγει κάτι καλό.

Tags: