Τι είναι το 54122; Όλες οι πληροφορίες εδω

Έχουμε δει αρκετές φορές να κυκλοφορεί η απορία για το πενταψήφιο 54122. Τι είναι; Πως δουλεύει; Δεν είναι όμως και λίγες οι φορές που βρήκαμε χρήστες της συγκεκριμένης υπηρεσίας..
άλλες φορές ευχαριστημένους και άλλες φορές δυσαρεστημένους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις επίσημες πληροφορίες που δίνει η ίδια η εταιρία που το διαχειρίζεται. Παρακάτω θα βρείτε από επίσημα <<χείλη>> ότι θα θέλατε να μάθετε απευθείας από την ιστοσελίδα www.ellinespadou.com

Όταν ξεκινήσαμε αυτή την ιστοσελίδα θέλαμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη κοινότητα Ελλήνων από όλο τον κόσμο. Μέσα σε αυτή την κοινότητα θα μπορούσαμε να έρθουμε σε επαφή ο ένας με τον άλλον και να επικοινωνήσουμε, να διασκεδάσουμε, να μάθουμε για τις εμπειρίες του καθένα μας από άλλες χώρες, κουλτούρες και πολιτισμούς.

Με τον καιρό άρχισαν οι εγγραφές στην ιστοσελίδα μας και αισθανθήκαμε μεγάλη χαρά. Μέρα με την ημέρα οι εγγραφές αυξάνονταν από Έλληνες και συνεχίζουν να αυξάνονται καθημερινά κάτι το οποίο μας πηγαίνει πολύ πιο μακρυά από την απλή χαρά.

Η κοινότητα μας καθημερινά μεγαλώνει αλλά όπως είναι γνωστό είναι μια ηλεκτρονική κοινότητα. Μια κοινότητα στην οποία μπορούμε να επικοινωνούμε με τον τρόπο μας μέσω διαδικτύου. Στην εποχή μας με την ταχύτητα των δεδομένων και τις εξελίξεις να τρέχουν πολλοί από εμάς έχουν πάντα μαζί τους ένα λάπτοπ, τάμπλετ ή smartphone. Δυστυχώς όμως δεν έχουν όλοι οι συνάνθρωποι μας αυτή τη δυνατότητα. Και εδώ αναρωτιόμαστε.. οι εξελίξεις τρέχουν, πως θα μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε τα μέλη μας στην επικοινωνία τους;

Μετά από πολλές ώρες σκέψης η ιδέα ήρθε. Τι έχουν όλοι οι άνθρωποι κάθε στιγμή της ημέρας μαζί τους; Μα φυσικά το κινητό τους. Δημιουργήσαμε λοιπόν μια ανοιχτή γραμμή γραπτής επικοινωνίας, το 54122! Με αυτό τον τρόπο έχετε πάντα τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τους φίλους που έχετε ήδη κάνει στην κοινότητα μας όπου και αν βρίσκεστε ότι και αν κάνετε.

Και αυτό είναι το 54122 ακριβώς. Ένας τρόπος επικοινωνίας ή Live Chat αν θέλετε με τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισες μας που δεν βρίσκονται απαραίτητα στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η υπηρεσία Live Chat όμως δεν είναι διαθέσιμη μόνο για τα ήδη υπάρχοντα μέλη, ούτε χρειάζεται να ακολουθήσετε περίπλοκα βήματα για να τη χρησιμοποιήσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα εάν δεν έχετε γραφτεί ήδη και να δηλώσετε τον κωδικό που θα σας αποσταλλεί με μήνυμα στο κινητό. Αυτό ήταν σε λίγο θα έχετε λάβει και τις ενημερωτικές οδηγίες της υπηρεσίας Live Chat 54122 και είστε έτοιμοι/έτοιμες να επικοινωνήσετε με τους συμπατριώτες σας στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και καλο Chat!

Σημείωση: Η χρήση της υπηρεσίας Chat 54122 αφορά μόνο ενήλικα άτομα και είναι προαιρετική. Εγγράφεστε σε αυτήν μόνο εφόσον το επιθυμείτε ακολουθόντας τις οδηγίες που παρέχονται στον παρακάτω σύνδεσμο: http://ellinespadou.com/node/16

Χρέωση ανά εξερχόμενο μήνυμα 2.48 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Όλα τα εισερχόμενα μηνύματα είναι δωρεάν.
- See more at: http://ellinespadou.com/news/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9...

Νομίζουμε πως οι πληροφορίες θα είναι υπέραρκετές!