Σούπα με μοσχάρι και λαχανικά!

Πολλοί λένε πως οι σούπες δεν είναι για το καλοκαίρι. Δεν θα μπορούσαν να έχουν περισσότερο άδικο. Το καλοκαίρι έχουμε ανάγκη από φαγητά που γίνονται εύκολα και γρήγορα και μας δίνουν υγρά. Μια τέτοια είναι η σούπα που θα δούμε σήμερα.

Υλικά:

Υλικά

750 γραμμάρια μοσχάρι άπαχο (πολλοί λένε ότι θέλουν κομμάτι με κόκαλο, εγώ προτιμώ κιλότο)
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 μεγάλα καρότα κομμένα σε κύβους
3 πατάτες κομμένες σε κύβους
3 κολοκύθια, οχι πολύ μεγάλα
1 ώριμη ντομάτα τριμμένη
νερό
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
1 φύλλο δάφνη

Παρασκευή:

Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια.

Σε μια βαθιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα παντού. Στην συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι.

Προσθέτουμε νερό και βάζουμε μέσα όλα τα υλικά εκτός από την ντομάτα τα κολοκύθια και το αλάτι. Ρυθμίζουμε τη φωτιά σε χαμηλή ένταση και αφήνουμε το κρέας να σιγοβράσει για μία ώρα.

Μετά την μία ώρα, ελέγχουμε τη σούπα, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε μέχρι να γίνει και το κολοκύθι, περίπου για μισή ώρα ακόμα.