Υλικά
1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
250 γρ. βούτυρο αγελάδος
1 κούπα κακάο
2 1/2 κούπες ζάχαρη άχνη
1/3 κούπας κονιάκ
1 κούπα καρύδια
Εκτέλεση
Σπάμε τα μπισκότα σε κομμάτια και τα βρέχουμε με 3-4 κουταλιές γάλα. Ανακατεύουμε το κακάο με τη ζάχαρη και τα κοσκινίζουμε, ώστε να μην υπάρχουν σβολάκια. Χτυπάμε τη ζάχαρη με το κακάο, το βούτυρο αγελάδος και το κονιάκ καλά, ώστε να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα σοκολάτας. Ανακατεύουμε τα καρύδια με τα μπισκότα και τα βάζουμε στο μίγμα σοκολάτας, να αναμιχθούν καλά. Τυλίγουμε το μίγμα σε διαφανή μεμβράνη, την οποία αν θέλουμε, την έχουμε καλύψει με τρούφα σοκολάτας. Τέλος, βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο και το αφήνουμε να κρυώσει.