Μακαρόνια με κρασάτα μανιτάρια!

Υλικά:

500 γρ άσπρα μανιτάρια
500 γρ μακαρόνια
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 ποτήρι άσπρο κρασί
1 κουταλιά μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
μαϊντανό
λάδι

Παρασκευή:
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες.
Κόβουμε τα μανιτάρια σε τέταρτα. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τον μαϊντανό.
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Μόλις μισογίνει προσθέτουμε και το σκόρδο. Μόλις είναι έτοιμα προσθέτουμε και τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε. Όχι πολύ για να μην συρρικνωθούν. Μόλις είναι έτοιμα, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το κρασί προσθέτουμε την μουστάρδα και την ρίγανη.
Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να δέσει η σάλτσα και προσθέτουμε τα μακαρόνια και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε.

Είναι έτοιμα για σερβίρισμα!