Κοτοπιτάκια με πράσο

Υλικά
½ κιλό φύλλο κρούστας
2 στήθη κοτόπουλου φιλεταρισμένα, ψημένα
2 πράσα (μόνο το άσπρο μέρος), ψιλοκομμένα
2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα
100γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
σουσάμι
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Για τη σάλτσα μπεσαμέλ
2 κουτ. σούπας αλεύρι
2 κουτ. σούπας βούτυρο
1½-2 φλιτζάνια γάλα χλιαρό
κάρι
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε το ψημένο κοτόπουλο σε μικρούς κύβους.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε τα πράσα μαζί με τα κρεμμύδια.
Σε δεύτερο τηγάνι και πάνω σε δυνατή φωτιά σοτάρετε το μπέικον, μέχρι να γίνει τραγανό.
Ετοιμάζετε την μπεσαμέλ:
Λιώνετε το βούτυρο σε κατσαρολάκι πάνω σε χαμηλή φωτιά και ρίχνετε το αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη κουτάλα μέχρι το μίγμα να γίνει λείο.
Ρίχνετε λίγο λίγο το χλιαρό γάλα ανακατεύοντας ζωηρά, μέχρι να πάρετε μια λεία και ελαφρώς πηχτή σάλτσα.
Αλατοπιπερώνετε.
Ανακατεύετε την μπεσαμέλ με το κοτόπουλο, το μπέικον, τα πράσα και τα κρεμμύδια.
Δοκιμάζετε και προσθέτετε ανάλογο αλάτι και αρκετό πιπέρι.
Προσθέτετε τόσο κάρι όσο να το καταλαβαίνετε, χωρίς να καλύπτει τα αρώματα των υπόλοιπων υλικών.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180οC-200οC.
Κόβετε τα φύλλα κρούστας σε 3 ή 4 λωρίδες.
Τις στοιβάζετε όλες μαζί και με ένα πινέλο τις αλείφετε με λάδι.
Διπλώνετε κάθε λωρίδα στη μέση κατά μήκος και βάζετε στη μία άκρη από μία κουταλιά της σούπας γέμιση.
Τις τυλίγετε σε τριγωνάκια ή ρολά και τα λαδώνετε ξανά.
Συνεχίζετε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά και αραδιάζετε τα κοτοπιτάκια σε λαδωμένο ταψί.
Τα πασπαλίζετε με σουσάμι και τα ψήνετε στον φούρνο για 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Τα σερβίρετε φρεσκοψημένα και ζεστά μαζί με μια πράσινη σαλάτα, για πρώτο πιάτο.