Ένα νόστιμο λαχανικό που το χρησιμοποιούμε στις σαλάτες μας για μεγαλύτερη απόλαυση. Σας δείχνουμε τον τρόπο πως να το διατηρήσετε περισσότερο διάστημα δίνοντας ακόμα μια έξτρα νοστιμιά.
Υλικά
Κάπαρη
1κ. Λευκό ξύδι
1κ.σ. Αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε την κάπαρη σε μια λεκάνη με νερό για 4 – 5 μέρες και αλλάζουμε το νερό της από το κάθε βράδυ. Στη συνέχεια στραγγίζουμε και τις βάζουμε στα βαζάκια χωρίς νερό. Έπειτα, βράζουμε σε μία κατσαρόλα λευκό ξύδι για 5 λεπτά και ρίχνουμε και το αλάτι. Αφού κρυώσει το ξύδι, γεμίζουμε τα βαζάκια με την κάπαρη και το τουρσί μας είναι έτοιμο.