Αλμυρά κεκάκια με ζαμπόν και τυρί

Πρόκειται για υπέροχο σνακ που είναι ότι πρέπει για να τα παίρνουμε μαζί στη δουλειά ή να τα δίνουμε στα παιδιά. Επειδή είναι νόστιμα και πολύ εμφανίσιμα, δεν έχουν αρνηθεί ποτέ!

Υλικά:
200 γρ αλεύρι τύπου φαρίνα
1 κ.γ. μπεικιν πάουντερ
2 αυγά
150 γρ. γάλα
150 γρ. τυρί κρέμα
100 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
100 γρ. ζαμπόν, μπέικον ψιλοκομμένο
2 κ.σ. σπορέλαιο
1 κ.γ. αλάτι
1/3 κ.γ. πιπέρι

Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το τυρί κρέμα. Βάζουμε το λάδι, και προσθέτουμε τα τυριά και το αλεύρι με το μπεικιν καθώς και τα υπόλοιπα υλικά. Μοιράζουμε σε ελαφρά λαδωμένες θήκες για ατομικά κέικ.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και τα ψήνουμε για 20-25 λεπτά.