Σεπτέμβριος 2014

Εναλλακτικό σουβλάκι με λαχανικά και φέτα

Σήμερα, θα σας δώσουμε μια εναλλακτική συνταγή γι αυτούς που αγαπούν τα σουβλάκια αλλά τα θεωρούν πολύ λιπαρά ή ανθυγιεινά. Θα κάνουμε πίτες από σουβλάκια με ψητά λαχανικά και φέτα. Τα υλικά δεν είναι δεσμευτικά, είναι μια ιδέα. Προφανώς και μπορούν να αντικατασταθούν με υλικά της αρεσκείας σας. Πάμε να την δούμε

Υλικά:

Tags: 

Βαθμολογία όλων των ομάδων μετά και τον 5ο γύρο

Μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας είναι ο ΠΑΟΚ, με 13 βαθμούς, μετά και την νίκη του επί του ΟΦΗ με 4-0. Ακολουθεί η Βέροια με 12 βαθμούς. Στην συνέντευξη τύπου ο Αναστασιάδης δήλωσε πως τον ενδιαφέρει να είναι πρώτοι τον Μάϊο και δεν τον ενδιαφέρει εαν είναι τώρα μόνοι πρώτοι.

Δείτε παρακάτω πως έχει διαμορφωθεί ο πίνακας της βαθμολογίας μετά και τον 5ο γύρο της Super League

Tags: 

Quiz: Γιατί ο Jordan εδώ φοράει φανέλα με το 12;

Έχουν χυθεί τόνοι μελάνι για τον μοναδικό μπασκετμπολίστα Michael Jordan! Το ταλέντο του, το πείσμα του αλλά και οι ατελείωτες ώρες προπόνησης, μας χάρισαν μαγικές στιγμές. Μιλάμε για έναν αθλητή που λίγο ήθελε για να πετάξει. Αλήθεια, αν το έκανε, θα ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη;

Ο Michael Jordan έγινε γνωστός με 2 νούμερα φανέλας. Το 45 μικρός, κι από όταν άρχισε να παίζει επαγγελματικά, το μαγικό 23 το οποίο έγινε σχεδόν το δεύτερο όνομά του. Όμως, σε αυτή την φωτογραφία τον βλέπουμε να φοράει το 12! Ξέρει κανείς σας γιατί;

Τα πρώτα σημάδια εγκυμοσύνης

Η εγκυμοσύνη είναι ένα γεγονός σταθμός στην ζωή μιας γυναίκας. Η είδηση και μόνο μπορεί να είναι ίσως η καλύτερη στιγμή στην ζωή της. Πώς όμως θα καταλάβεις νωρίς μια τέτοια περίπτωση, ώστε να λάβεις τα μέτρα σου από νωρίς; Ιδού μια λίστα με τα βασικά συμπτώματα:

1. Ναυτία. Αν έχεις συχνότερες ζαλάδες απ' ότι συνήθως και κάνεις συχνούς εμετούς, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης.

2. Πρησμένο στήθος. Αν το στήθος σου είναι πρησμένο σε διαφορετικές ημερομηνίες από τον κύκλο σου, ίσως είναι ένδειξη εγκυμοσύνης. Παρακολούθησε το για να είσαι σίγουρη.

Καταδίκασαν μητέρα για την διακοπή κύησης της κόρης της

Στις 12 Σεπτεμβρίου, η 39χρονη Jennifer Whalen από τις ΗΠΑ, μητέρα τριών παιδιών, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Ποιό ήταν το έγκλημά της; Αγόρασε τα ειδικά χάπια που βοήθησαν την κόρη της να αποβάλει. Η κόρη της είναι 16 και η εγκυμοσύνη της ήταν ανεπιθύμητη από την μικρή.

Αθωώθηκε πατέρας που κατηγορήθηκε πως έσφαξε αυτόν που σκότωσε τους γιούς του σε τροχαίο!

Πριν δύο χρόνια, στο Τέξας των ΗΠΑ, ο David Barajas και τα δύο ανήλικα παιδιά του επέβαιναν στο φορτηγάκι τους όταν ένας μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω τους και σκότωσε τα δύο άτυχα παιδιά.

Ο καθένας μπορεί να φανταστεί τί μπορεί να έγινε μετά από ένα τέτοιο τραγικό γεγονός. Όταν ακούσετε πως ο μεθυσμένος οδηγός ήταν νεκρός μέχρι να φτάσουν στο συμβάν οι πρώτοι αστυνομικοί, έχετε καμία αμφιβολία για το τι έγινε;

Καινούριο Facebook για πλουσίους

Σας αρέσει το Facebook αλλά σας έχει κουράσει ότι όλοι είναι εκεί και είναι γεμάτο διαφημίσεις, ένα νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης άνοιξε την αγκαλιά του να σας υποδεχθεί. Μπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή, αρκεί να τους καταθέσετε 9.000 δολάρια και να είστε πάνω από 21 .

Δικαστής από το Αρκάνσας έχασε τη δουλεια του λόγω της Charlize Theron

Δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου από το Αρκάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών, παύθηκε από τα καθήκοντά του επειδή άφησε να διαρρεύσουν απόρρητα στοιχεία που αφορούσαν την υπόθεση υιοθεσίας του γιου της ηθοποιού Charlize Theron.

Ο πρωη πια, δικαστής Michael Maggio, παραδέχτηκε πως το 2012, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε την υπόθεση υιοθεσίας την Charlize Theron.

Νεκρή βρέθηκε η ηθοποιός Skye McCole Bartusiak

Η μόλις 21 χρόνων ηθοποιός Skye McCole Bartusiak, την οποία την γνωρίσαμε στην ταινία του Mel Gibson "Ο Πατριώτης" όπου έπαιζε την νεώτερη κόρη του, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στο Χιούστον.

Η μητέρα της Helen McCole Bartusiak επιβεβαίωσε την είδηση μιλώντας στο διεθνές ειδησιογραφικό δίκτυο CNN, λέγοντας "Χάσαμε το κοριτσάκι μας. Ήταν ένα καλόκαρδο και όμορφο κορίτσι".

Οι συνθήκες θανάτου ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές, αν και η άτυχη κοπέλα έπασχε από επιληψία. Η οικογένεια εικάζει πως έπαθε κρίση και δεν ήταν κανείς μαζί της για να την βοηθήσει.

Γράφημα με το μέσο μέγεθος πέους ανά τον κόσμο

Κι όμως, το μέγεθος μετράει! Αν όχι στην σεξουαλική πράξη, τουλάχιστον στην αυτοπεποίθηση των ανδρών ανα τον κόσμο. Γιατί, μην νομίζετε πως τέτοιες ανασφάλειες τις έχουν μόνο οι γνωστοί σας!

Πότε όμως το μέγεθος του ανδρικού μορίου θεωρείται φυσιολογικό, πότε μικρό και πότε μεγάλο; Απλό! Αρκεί να συγκρίνει τον... άλλο του εαυτό με τις μέσες τιμές της χώρας του!

Η πιο πρόσφατη μελέτη για το μέσο μέγεθος ανά τον κόσμο πραγματοποιήθηκε από το Ρίτσαρντ Λιν, ομότιμο καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Όλστερ, στη Βόρεια Ιρλανδία.

Για να δουμε...

Σελίδες