Αύγουστος 2014

Φτηνά σχολικά φέτος.

Λόγω κρίσης όχι μόνο στο δικό μας το πορτοφόλι , αλλά και για τα περισσότερα μαγαζιά που εμπορεύονται σχολικά είδη ο Σεπτέμβρης που μπαίνει θα μας βρεί με αρκετά ικανοποιητικές προσφορές για την αγορά των απαραίτητων για την σχολική χρονιά.
Οι μεγάλες αλυσίδες έχουν ρίξει αρκετά τις τιμές με αποτέλεσμα η ζήτηση που υπάρχει απο τώρα να είναι ήδη αρκετά μεγάλη.
Μιλώντας με διευθυντή μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων,μας τόνισε πως οι τιμές του 2014 είναι οι καλύτερες των τελευταίων 10 χρόνων.

Tags: 

Περπατώντας στη θάλασσα...

Είχε γούρι να περπατάει μέσα στη θάλασσα όταν συμπλήρωνε παιχνίδι του Οπαπ ο 68χρονος Κυριάκος Κ.
Πάντα όταν έκανε αυτή την ιεροτελεστεία κέρδιζε μικροποσά στα διάφορα παιχνίδια που έπαιζε.
Μέχρι τον περασμένο Μάρτιο οπου κέρδισε περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ απο ενα δελτίο που συμπλήρωσε περπατώντας στην παραλία.
Η ενασχόληση του με τον οπάπ του επέτρεπε να ζεί χωρίς να δουλεύει τα τελευταία 12 χρόνια...

Tags: 

Με ελάχιστη δόση 10 ευρώ η καταβολή του ΕΝΦΙΑ

Στη διευκρίνιση ότι εντός των προσεχών ημερών και μετά την ψήφιση του συνόλου των τροπολογιών για τον ΕΝΦΙΑ οι δόσεις θα αναμορφωθούν σε έξι ισόποσες μηνιαίες δόσεις (ελάχιστη δόση 10 ευρώ) προχώρησε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Με ελάχιστη δόση 10 ευρώ η καταβολή του ΕΝΦΙΑ

Στη διευκρίνιση ότι εντός των προσεχών ημερών και μετά την ψήφιση του συνόλου των τροπολογιών για τον ΕΝΦΙΑ οι δόσεις θα αναμορφωθούν σε έξι ισόποσες μηνιαίες δόσεις (ελάχιστη δόση 10 ευρώ) προχώρησε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Βρήκε περικεφαλαία 2500 χρόνων στο μοναστηράκι...

Είναι γνωστός συλλέκτης σπάνιων αντικειμένων τα τελευταία 30 χρόνια και επισκέπτεται τα παλαιοπωλεία καθημερινά.
Δεν περίμενε όμως να βρεί κάτι τόσο σπάνιο σε κάποιον παλαιοπώλη ο οποίος εκθέτει την πραμάτεια του στο δρόμο.
Έτσι βλέποντας την περικεφαλαία σκέφτηκε πως είναι καλό αντίγραφο και πως θα μπορέσει ίσως να βγάλει μερικά ευρώ μεταπουλώντας την.
Όταν πήγε σε εκτιμητή για να μάθει την πραγματική αξία της περικεφαλαίας και άκουσε το αστρονομικό ποσό έχασε τις αισθήσεις του.

Tags: 

Παντρεύονται μέσα στο μετρό.

Το ζευγάρι απο την Αθήνα δεν πρόκειται να ανέβουν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας.Κι αυτό όχι για κανέναν άλλο λόγο,απλά γιατί θα παντρευτούν μέσα στο μετρό.
Ο 27χρονος Αλέξης Δ. και η 24χρονη Δήμητρα Χ. Θα παντρευτούν στις αρχές του 2015 μέσα στο μετρό.
Το ειδύλλιο ξεκίνησε μέσα σε ενα βαγόνι στις αρχές του 2014 όταν και γνωρίστηκαν οι δυο νέοι και για να τιμήσουν το σημείο συνάντησής τους θα παντρευτούν σε ενα βαγόνι του μετρό ακριβώς ενα χρόνο απο τη γνωριμία τους!!!

Tags: 

Κάστανα για τη λίμπιντο...

Σύμφωνα με μακροχρόνιες έρευνες του πανεπιστημίου της οξφόρδης,η λύση για την ανδρική δυσλειτουργεία στύσης είναι τα κάστανα!!!
Η μακροχρόνια δυσλειτουργία στύσης τελικά γιατρεύεται με τον πιο απλό και γευστικό τρόπο.
Καταναλώνοντας 400 γραμμάρια κάστανα την ημέρα ο οργανισμός μπορεί να λειτουργήσει ξανά σαν καινούριος παίρνοντας συγκεκριμένες ποσότητες οξέων απο τα κάστανα,με αποτέλεσμα να αιματώνεται πλήρως η περιοχή των γεννητικών οργάνων και να επιφέρει πλήρη στύση...

Tags: 

Κλείνουν τα McDonalds

Το ένα μετά το άλλο κλείνουν τα καταστήματα των McDonalds όχι μόνο στην ελλάδα αλλα και σε πολλές ευρωπαικές χώρες.
Ο λόγος είναι η δυσβάσταχτη φορολογία στις περισσότερες χώρες κάνοντας μη βιώσιμες τις franchise επιχειρήσεις.
Στην χώρα μας όπως λέει ο εκπρόσωπος της εταιρείας δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας μιας και τα εναπομείναντα καταστήματα πάνε απο το καλό στο καλύτερο βλέποντας ακόμα και επέκταση των καταστημάτων και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας μας...

Tags: 

Κινέζικα καρπούζια

Καταντάει κουραστικό να λέμε κάθε φορά τους λόγους που τα ελληνικά προιόντα υπερέχουν σε σχέση με τα κινέζικα.
Μετά απο ρούχα,παπούτσια,μηχανήματα και πολλά άλλα αγαθά,μπήκαμε στην εποχή οπού εισάγουμε κηπευτικά,ζαρζαβατικά και φρούτα.
Έτσι έφτασαν στο λιμάνι του Πειραιά αρκετά πλοία με κύριο όγκο φορτίου τα καρπούζια.
Η ποιότητα δεν έχει καμμία σχέση με τα ελληνικά όμως οπτικά δεν παύουν να είναι ίδια και να μην μπορείς να ξεχωρίσεις τα ντόπια απο τα εισαγωγής.

Tags: 

Μήνυση κατά γνωστής αλυσίδας fast-food.

Μήνυση σε βάρος μεγάλης εταιρείας fast-food κατέθεσε μία Κινέζα,η οποία είχε επισκεφτεί ένα απο τα καταστήματα της αλυσίδας μαζί με την 8χρονη κόρη της.

Για να γιορτάσουν τα 8α γενέθλια της κόρης της,η Su Young και η μικρή Natsi,αποφάσισαν να πάνε στο εν λόγω μαγαζί να φάνε απο ένα χάμπουργκερ.

Για κακή τους τύχη,κάτι φαίνεται να κόλλησε ανάμεσα στα δόντακια της μικρής και επειδή την ενοχλούσε αρκετά,η μαμά της αποφάσισε να την μεταφέρει άμεσα σε έναν οδοντίατρο για να δουν τί ακριβώς έχει συμβεί.

Tags: 

Σελίδες