Απρίλιος 2014

Speed-άκιας!

Κι όμως ο πρωταγωνιστής της ιστορίας δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.
Απλά συλλέγει όλες τις κόπιες-βιντεοκασέτες της ταινίας δράσης Spped.Η ιστορία ξεκίνησε όταν βλέποντας την βιντεοκασέτα σε ένα video-club,σκέφτηκε ότι θα ήταν αρκετά αστείο και πρωτότυπο να αγοράσει σε όλους τους φίλους του το ίδιο δώρο.
Από τότε ο 26χρονος Ryan Beitz έχει στη συλλογή του πάνω από 500 αντίγραφα,ενώ σκοπεύει να μετατρέψει το mini van του σε αντίγραφο του λεωφορείου της ταινίας.

Θετική η εξέλιξη της υγείας της 51χρονης αμερικανίδας.

Αποσωληνώθηκε και πλέον έχει επαφή με το περιβάλλον,η 51χρονη Αμερικανίδα,που τραυματίστηκε σοβαρά από πυροτεχνήματα,το βράδυ της ανάστασης.
Η γυναίκα νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου,με τους γιατρούς να τονίζουν ότι ακόμα ο κίνδυνος για την ζωή της δεν έχει εξαλειφθεί πλήρως.

Εκκενώθηκε σχολείο λόγω καυτερών πιπεριών.

Τα πάντα άρχισαν όταν πάνω από 30 μαθητές σε σχολείο στις ΗΠΑ,εμφάνισαν κοκκινίλες και δερματικά εξανθήματα.
Αμέσως επενέβησαν οι δυνάμεις της αστυνομίας και πυροσβεστικής που έφτασαν με ειδικές στολές και απολύμαναν τους μαθητές.
Τελικά,μετά από δύο μέρες,ανακαλύφθηκε πως υπεύθυνες ήταν έξι πιπεριές habanero,που βρέθηκαν δίπλα στην παιδική χαρά του σχολείου.

Ξαφνική επίθεση από αρκούδες!

Επίθεση από 5 αρκούδες δέχτηκε μία ανυποψίαστη γυναίκα στην Φλόριντα των ΗΠΑ,καθώς βγήκε στον δρόμο για να πετάξει τα σκουπίδια.
Παρά το αρχικό σοκ,κατάφερε να μείνει ψύχραιμη και να απομακρυνθεί γρήγορα από το σημείο,βρίσκοντας καταφύγιο στο σπίτι της.
Στη συνέχεια με τη βοήθεια γειτόνων,κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο για να τις παρασχεθούν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες!

Το τέρας του Λόχνες;

Δορυφορικές φωτογραφίες που ήρθαν πρόσφατα στην δημοσιότητα,επιδέχονται διαφορετικών ερμηνειών,με την φαντασία να οργιάζει.
Στις φωτογραφίες διακρίνεται ένας σχηματισμός που μοιάζει με ζώο,αναζωπυρώνοντας τις απόψεις για την ύπαρξη του θρυλικού τέρατος,ενώ οι πιο ρεαλιστικοί ειδικοί εκφέρουν την άποψη ότι πρόκειται απλώς για έναν ευφάνταστο κυματισμό του νερού!

Είσαι άνεργος;Κομμένο το σεξ!

Σε δίκη παραπέμφθηκε άνεργος από την Ζιμπάμπουε λόγω του ότι αδυνατούσε να πληρώσει την διατροφή στην πρώην γυναίκα του,με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί.
Ο Δικαστής προέτρεψε τα άνεργα μέλη του ακροατηρίου να μην κάνουν σεξ,αν δεν είναι σε θέση να θρέψουν το παιδί που ίσως γεννηθεί.
Τελικά στον άνεργο πατέρα επιβλήθηκε φυλάκιση 3 μηνών και απαγόρευση σεξ για την ίδια χρονική περίοδο.

Αρουραίος σκορπάει τον πανικό!

Ένας αρουραίος σε συρμό του Μετρό της Νέας Υόρκης,ήταν αρκετός για να σκορπίσει τον πανικό.
Το τρωκτικό επιβιβάστηκε σε συρμό που κατευθυνόταν από το Μανχάταν στο Μπρούκλυν και καθ όλην την διάρκεια διέσχιζε το μήκος του βαγονιού.
Η επιβάτης Janis Kader,ανέβασε στην γνωστή υπηρεσία youtube,το επίμαχο βίντεο με τις σκηνές αλλοφροσύνης που εξελίχτηκαν,χάριν στον απρόσκλητο επιβάτη.

Κινδυνοι από το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Χιλιάδες κλήσεις καταγράφονται στην Αμερική κάθε χρόνο,για δηλητηριάσεις που προκαλούνται από τις αμπούλες των ηλεκτρονικών τσιγάρων.
Το νομικό πλαίσιο που διέπει την κυκλοφορία του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι τέτοιο που δεν εξασφαλίζει τον έλεγχο στην ποιότητα των συγκεκριμένων προιόντων.
Τον προηγούμενο χρόνο στις ΗΠΑ,υπήρξαν 1375 περιστατικά δηλητηρίασης λόγω του ηλεκτρονικού τσιγάρου.Η πλειοψηφία των περιπτώσεων αυτών αφορούσε ανήλικους που ήρθαν σε άμεση επαφή με τις αμπούλες νικοτίνης.

Η χρήση αντικαταθλιπτικών κατά την κύηση,αυξάνει τις πιθανότητες αυτισμού στα αρσενικά βρέφη.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη με την συνεργασία τριών αμερικάνικων πανεπιστημίων,τα αγόρια των οποίων οι μητέρες χρησιμοποίησαν κάποια αντικαταθλιπτική φαρμακευτική αγωγή κατά την διάρκεια της κύησης,παρουσιάζουν αυξημένες πιθανότητες να εμφανίσουν κάποια μορφή αυτισμού.

Μύνηση στη Walmart,γιατί το σαμπουάν της έμπλεξε τα μαλλιά!

Η νεαρή Jennifer Fahey από το Oregon, μύνησε την Walmart για την πώληση ενός σαμπουάν που έμπλεξε τα μαλλιά της σε τέτοιο βαθμό,που αναγκάστηκε να κόψει το μεγαλύτερο τους μέρος.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της,η χρήση του σαμπουάν προκάλεσε άμεσα μεγάλο πλήθος γρόμπων ,οι οποίοι ήταν αδύνατο να λυθούν,αναγκάζοντας την νεαρη κοπέλα να κόψει ένα μεγάλο τμήμα των μαλλιών της.
Η Fahey επιζητά αποζημίωση 10000$ καθώς το συμβάν της προκάλεσε σωματικό πόνο,αβάσταχτη ψυχική οδύνη,ντροπή και δημόσιο εξευτελισμό.