Δεκέμβριος 2013

Επιχείρηση Ξένιος Ζεύς στο κέντρο της Αθήνας

Ανακοινώνεται ότι κατά το διάστημα από 21.12.2013 έως 27.12.2013, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», που πραγματοποιήθηκε...
στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Συνελήφθησαν 37 άτομα (ημεδαποί και αλλοδαποί) για κατά περίπτωση, ναρκωτικά, κλοπές - διαρρήξεις, περί ηθών, περί όπλων, λαθρεμπόριο, επαιτεία, καταδικαστικές αποφάσεις κ.ά.
Κατασχέθηκαν 6.429 είδη λαθρεμπορίου και παρεμπορίου (τσιγάρα, είδη ρουχισμού, κλεψίτυπα CD–DVD κ.ά.).

Παιδάκι 6 ετών χορεύει break dance like a pro

Τα βλέμματα κέντρισε ένα μικρό αγόρι έξι ετών όταν άρχισε να χορεύει break dance σαν πραγματικός επαγγελματίας. Η αλήθεια είναι ότι έβαλε τα γυαλιά ακόμη και σε επαγγελματίες.

Χρόνια Πολλά σε όλους! Καλά χριστούγεννα

Ευχόμαστε σε όλους σας χρόνια πολλά και ευτιχισμένα χριστούγεννα. Μετά από μια δύσκολη χρονιά στη χώρα μας ευχόμαστε οι επόμενες ημέρες πριν την αυγή της Νέας Χρονιάς να περάσουν γεμάτες από υγεία, ευτυχία και αγαπημένα πρόσωπα.

Αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες και στη Βουλή

Μπορεί η είδηση για τη σύλληψη του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη για ανασφάλιστο όχημα με πλαστές πινακίδες να κυριαρχεί από χθες, ωστόσο, αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες είχε εντοπιστεί και στο πάρκινγκ της Βουλής, σύμφωνα… με καταγγελία που είχε κάνει το Σεπτέμβριο του 2012 η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Όπως είπε η κ. Χρυσοβελώνη στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, είχα κάνει την καταγγελία το Σεπτέμβριο του 2012 γραπτώς λέγοντας ότι κάποιος πρώην βουλευτής είχε παρκάρει μέσα στο πάρκινγκ του κοινοβουλίου ανασφάλιστα οχήματα με πλαστές πινακίδες.

Χαμένο το εξάμηνο στη Νομική

Αν και το Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του δεν παύει η καθυστέρηση των 14 εβδομάδων να είναι πληγή.

Τόσο οι καθηγητές όσο και οι φοιτητές προσπαθούν να βρούν μια άκρη ενώ κυριολεκτικά παλεύουν για να βγεί η ύλη μιας και κανείς δεν έχει ανάλογη εμπειρία με τέτοια κατάσταση στο παρελθόν.

Συστήθηκε συμβούλιο καθηγητών κρυφά από τους φοιτητές μιας και συχνά πυκνά εισβάλλουν οι τελευταίοι και διακόπτουν την λήψη αποφάσεων στο οποίο συζητήθηκε το πως θα σωθεί το όνομα της σχολής.

Ούτε στα σπίτια τους ασφαλείς οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες από την εφορία

Κατασχέσεις-εξπρές, «χαράτσι» στους εφοπλιστές, απόσυρση ΙΧ και το 2014 - Ολα όσα κρύβει το φορολογικό πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή ο Γιάννης Στουρνάρας
Περισσότερους φόρους και μεγαλύτερο φοροκυνηγητό για όλους από τη μια, αλλά και διατάξεις για συμψηφισμούς στην εφορία και «εισφορά αλληλεγγύης» 300 εκατ. ευρώ στους εφοπλιστές από την άλλη, κρύβει το φορολογικό πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Προστασία Α' κατοικίας στην Ευρώπη ενώ πιέζουν την Ελλάδα για να πλειστηριασμούς

Οδηγία για την προστασία της πρώτης κατοικίας ψήφισε το Ευρωκοινοβούλιο
Αυτήν την εβδομάδα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε σχετική οδηγία, η οποία προβλέπει καλύτερη προστασία από τους κινδύνους που ενέχουν τα στεγαστικά δάνεια, οι διακυμάνσεις των επιτοκίων ή ακόμα και η προσωρινή αδυναμία των οφειλετών να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Ο ισπανός εισηγητής του Ευρωκοινοβουλίου για το ζήτημα αυτό, Αντολίν Σάντσεζ Πρεσέδο κάνει λόγο για «καινοτόμο απόφαση» που θα βοηθήσει ουσιαστικά τους δανειολήπτες.

1 εκατομμύριο Live εφαρμογές στο Apps Store

Όσο πάει ανεβαίνει ο αριθμός των εφαρμογών που βρίσκονται διαθέσιμες στο App store. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η Apple έχουν εγκριθεί 1.4 εκατομμύρια εφαρμογές ενώ υπάρχουν ήδη 413.000 οι οποίες είναι συμβατές με τα γνωστά tablet IPAD και IPAD mini.

Αυτή τη ο μεγάλος αντίπαλος του IOS διαθέτει 881.000 live εφαρμογές.

Και όπως βλέπουμε η μάχη για την καινοτομία συνεχίζεται με πραγματικά άγριους ρυθμούς.

Μελομακάρονα.. Μια γλυκιά συνταγή

Και ποιός δεν τρελαίνεται για μελομακάρονα μέσα στις γιορτές;

Εδώ θα βρείτε την καλύτερη συνταγή για σπιτικά μελομακάρονα από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Υλικά:

Πόδι παίρνουν οι Στουρνάρας και Αρβανιτόπουλος

Μόνο τυχαίες δε θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι αναφορές και τα «ευχαριστήρια» του Πρωθυπουργού στους Υπουργούς Οικονομικών και Παιδείας.

Για όσους γνωρίζουν καλά τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, κατανοούν ότι η κάθε κουβέντα του είναι μετρημένη λέξη προς λέξη και βέβαια με συγκεκριμένο σκοπό.

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Newsbomb.gr, οι δυο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση Υπουργοί στον επικείμενο ανασχηματισμό είναι οι κ.κ. Στουρνάρας και Αρβανιτόπουλος.

Σελίδες