Σουβλάκια με βραστά λαχανικά!

Το να φάμε κάτι γρήγορο είναι μερικές φορές ανάγκη, είτε λόγο χρόνου, είτε λόγο τεμπελιάς! Μια πολύ καλή επιλογή είναι να πάρουμε έτοιμα σουβλάκια από το χασάπη μας, είτε χοιρινά είτε κοτόπουλου και να τα ψήσουμε στο σπίτι μας. Τα σουβλάκια είναι τρελά παρεξηγημένα, όμως αποτελούν μία καλή επιλογή για ένα γρήγορο γεύμα. Ένα εκπληκτικά νόστιμο και υγιεινό συνοδευτικό είναι τα βραστά λαχανικά της αρεσκείας μας.

Υλικά:

3-4 καλαμάκια ανα άτομο
2 πατάτες
3 καρότα
4 κολοκυθάκια
αλάτι
πιπέρι
λάδι

Παρασκευή:
Σε ένα ταψάκι βάζουμε τα καλαμάκια και τα αλατοπιπερώνουμε καλά. Τα ραντίζουμε με ελάχιστο λάδι και τα βάζουμε στο γκριλ για να ψηθούν.

Όσο ψήνονται τα σουβλάκια, καθαρίζουμε τα λαχανικά και τα βράζουμε σε μία κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό για περίπου 7-8 λεπτά. Δεν θέλουμε να μαλακώσουν πολύ.

Μόλις βράσουν τα λαχανικά, σε ένα τηγάνι βάζουμε ελάχιστο λάδι και μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε τα λαχανικά και προσθέτουμε πιπέρι και ρίγανη. Ίσα ίσα, για ένα λεπτάκι.

Μόλις τα σουβλάκια μας ψηθούν, το φαγητό μας είναι έτοιμο. Πιο γρήγορα από τον ντελιβερά!