Σουβλάκια από κεμπάπ σόγιας!

Τα σουβλάκια είναι συνδεδεμένα με την κουλτούρα μας. Ακόμα και οι χορτοφάγοι ψάχνουν να βρουν τι να κάνουν σουβλάκι, ώστε να χορτάσει και το μάτι τους, μαζί με το στομάχι τους. Σήμερα λοιπόν, θα κάνουμε σουβλάκια από κεμπάπ σόγιας!

Υλικά
200 γρ. κεμπάπ σόγιας
4 κουταλιές της σούπας σόγια σος
χυμό από ένα λεμόνι η δύο ανάλογα το μέγεθος
1/2 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
1/2 κουταλιά του γλυκού θυμάρι
1 κουταλιά της σούπας λιωμένο σκόρδο
λάδι
αλάτι
πιπέρι
8 καλαμάκια για σουβλάκια

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε και στραγγίζουμε το κεμπάπ , το περνάμε στα σουβλάκια. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα ταψάκι, ανακατεύουμε και μαρινάρουμε εκεί τα σουβλάκια για 2 ώρες περίπου.

Ψήνουμε στο γκριλ η σε ψησταριά με κάρβουνα μέχρι να πάρουν χρώμα και να κάνουν κρούστα, κατά την διάρκεια του ψησίματος αλείφουμε με ένα πινέλο τα σουβλάκια με την μαρινάτα τους.

Συνοδεύεται άψογα με ρύζι μπασμάτι και ψητά λαχανικά!