Σοκολατένιο Frozen Yogurt με μόλις 3 υλικά!

Τα παγωτά τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες είναι ότι καλύτερο για την γεύση του, αλλά και γι' αυτήν την απόλυτη αίσθηση δροσιάς που μας δίνει. Όμως, επειδή τα παγωτά παχαίνουν, εφευρίσκουμε καινούριες συνταγές συνεχώς για κάτι που να το φτάνει στη γεύση αλλά να είναι πιο ελαφρύ. Το Frozen yogurt με σοκολάτα που θα δούμε σήμερα είναι μία από τις καλές συνταγές "υποκαταστάτων" που κυκλοφορούν.

Υλικά:
1 κιλό αγελαδινό στραγγιστό γιαούρτι
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
100 γρ. μαύρη σοκολάτα

Παρασκευή:
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί και την αφήνουμε να κρυώσει και να έλθει σε θερμοκρασία δωματίου.

Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το γιαούρτι σε ένα μπολ και το χτυπάμε στο μίξερ, μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο και ελαφρά κρεμώδες.

Προσθέτουμε στο μείγμα και τη σοκολάτα που έχει έλθει σε θερμοκρασία δωματίου και ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθεί στο μείγμα.

Το βάζουμε στην κατάψυξη σκεπασμένο για τουλάχιστον 4 ώρες ανακατεύοντας ανά ώρα τουλάχιστον 3 φορές για να μην κάνει κρυστάλλους.

Δοκιμάστε το και θα ξετρελαθείτε!