Πεντανόστιμα πανκεικς με κράνμπερις

Είναι ότι καλύτερο για πρωινό ή για γλυκό όταν δεν θέλετε να φάτε κάτι βαρύ. Γίνονται με απλα υλικά και με εύκολη παρασκευή, τόσο που δεν έχετε δικαιολογία για να μην τα φτιάξε τε.

Υλικά:
1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
1/2 φλιτζάνι τυρί κρέμα
2 μεγάλα αυγά
1 φλιτζάνι Κράνμπερις
3/4 φλιτζάνι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
1 κουταλιά της σούπας μέλι
κανέλα

Εκτέλεση:
Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε τη βρώμη, τα αυγά, το τυρί και την κανέλα. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα κράνμπερις και ανακατεύουμε και πάλι πιο αργά. Καλό θα ήταν να το κάνετε με το χέρι, με μία σπάτουλα ή ένα μεγάλο κουτάλι.
Όταν το μείγμα είναι έτοιμο, ζεσταίνουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε μέσα 2 κουταλιές της σούπας και τις αφήνουμε να ψηθούν για 3 λεπτά περίπου.
Μόλις δούμε τις άκρες να είναι έτοιμα και να υπάρχουν κάποιες φυσαλίδες στην κορυφή, τα αναποδογυρίζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 3 λεπτά.

Σερβίρουμε με μέλι και γιαούρτι.