Ο Darth Vader κατεβαίνει για πρόεδρος στην Ουκρανία

Ένα νέο πρόσωπο στην πολιτική σκηνή της Ουκρανίας ελπίζει η χώρα θα είναι ανοικτή στο να αγκαλιάσει τη δύναμη της σκοτεινής πλευράς.

Ο Darth Vader, χαρακτήρας από την σειρά επιστημονικής φαντασίας Star Wars, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ουκρανίας ως υποψήφιος του Ουκρανικό Κόμμα του Ιντερνετ.

"Μόνον Εγώ μπορώ να φτιάξω μια αυτοκρατορία από μια δημοκρατία, να αποκαταστήσω την παλιά της αίγλη, να επιστρέψω τα χαμένα εδάφη και υπερηφάνεια της χώρας αυτής", δήλωσε ο Vader σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε από την UIP.

Το κόμμα, που ιδρύθηκε από τον Ντμίτρι Γκολούμποβ, θέλει να εξαλείψει τη χρήση του χαρτιού και να δημιουργήσει μια «κυβέρνηση μέσω του Διαδικτύου." Το κόμμα καταχωρήθηκε επίσημα το 2010. "Αφού νικήσουμε στον προκριματικό γύρο, ο σύντροφος Vader θα είναι ο υποψήφιος του κόμματός μας", δήλωσε ο Γκολούμποβ.

Σύμφωνα με το UIP, ο Vader κέρδισε τρία τοις εκατό των ψήφων στις βουλευτικές εκλογές το 2012. Η "Φωνή της Ρωσίας" δήλωσε πως ο Vader θα είναι ο υποψήφιος, του οποίου η δύναμη δεν θα πρέπει να υποτιμάται.

Οι Προεδρικές εκλογές της Ουκρανίας θα διεξαχθούν στις 25 Μαΐου.