Μαρία Μενούνος: Με βοήθησε το ελληνικό ταμπεραμέντο

Λίγες ημέρες προτού επιστρέψει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει αφιλοκερδώς τις εκδηλώσεις του εορτασμού για τα 2.500 χρόνια του Μαραθωνίου, η Μαρία Μενούνος αποκαλύπτει το πόσο την έχει βοηθήσει το ελληνικό ταπεραμέντο στην καριέρα της.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η Μαρία Μενούνος επισήμανε πως αισθάνεται πολύ έντονο μέσα της το ελληνικό στοιχείο και έχει πολύ ωραίες αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια.
«Μεγάλωσα ως επί το πλείστον με ελληνικό φαγητό. Άλλωστε ελληνικές ήταν όλες μας οι συνήθειες. Η ζωή μας στην Αμερική ήταν όπως ο "Γάμος αλά Ελληνικά"», σημείωσε. «Κάθε φορά που πρόκειται να έρθω στην Ελλάδα νιώθω πολύ χαρούμενη. Θεωρώ μεγάλη τιμή ότι με προσκαλούν στην Ελλάδα, γι? αυτό και ανταποκρίνομαι», τόνισε, λίγες ημέρες προτού επιστρέψει στην Ελλάδα.
«Σαφώς και με βοήθησε! Οι Έλληνες δεν είναι πασπαρτού, αλλά "πας παντού". Δεν μας πτοεί τίποτα. Από τη στιγμή, άλλωστε, που οι γονείς μου έφυγαν πάμπτωχοι από την Καλαμάτα και κατέληξαν να βλέπουν την κόρη τους να δουλεύει στο Χόλιγουντ είναι εμφανές ότι η νοοτροπία είναι πέρα για πέρα survivor», ανέφερε σε ό,τι αφορά το ελληνικό ταπεραμέντο.

Tags: