Κολοκυθοτεμπελόπιτα!

Τα κολοκυθάκια είναι στην καλύτερη εποχή τους και με αυτή τη συνταγή θα τα εκμεταλλευτείτε χωρίς να μπείτε σε ιδιαίτερο κόπο.

Υλικά

1 κιλό τριμμένα κολοκύθια στον τρίφτη (να γίνουν κλωστές)
9 αυγά
2 φλιτζ . τσαγ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 φλιτζ . τσαγ. ελαιόλαδο
2 φλιτζ . τσαγ. κεφαλοτύρι τριμμένο
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
5 φέτες γαλοπούλα καπνιστή ψιλοκομμένη
αλάτι, πιπέρι
για την επικάλυψη
½ φλιτζ . τσαγ. κεφαλοτύρι τριμμένο
1 φλιτζ . τσαγ. φρυγανιά τριμμένη
1 φλιτζ . τσαγ. φέτα θρυμματισμένη
3 κ.σ. βούτυρο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την κολοκυθόπιτα σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα μεγάλο ταψί, το οποίο έχουμε βουτυρώσει πιο πριν.

Πάνω στην επιφάνεια της πίτας βάζουμε τα υλικά για το τελείωμα, σκορπίζοντας τελευταίο το βούτυρο σε κομματάκια σε διάφορα σημεία.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει καλά.