Τι χρειαζόμαστε:
2-3 πιπεριές πράσινες (κομμένες σε ροδέλες)
2 ντομάτες (πολτοποιημένες στο μούλτι)
2 αυγά (χτυπημένα)
λίγη φέτα (περίπου 2-3 σπιρτόκουτα) (τριμμένη)
λίγη ρίγανη (1 πρέζα)
λάδι (εγώ πάντα βάζω ελαιόλαδο)
Πώς το κάνουμε:
1.Τσιγαρίζω τις πιπεριές μέχρι να ψιλοροδίσουν, ρίχνω την ντομάτα στο σκεύος μου, μαζί με τις πιπεριές και περιμένω λίγο (2-3 λεπτά) μέχρι να φύγουν τα πολλά ζουμιά της ντομάτας.
2.Προσθέτω σιγά-σιγά τα αυγά και συγχρόνως ανακατεύω.
3.Αφήνω για κανα 2λεπτο και βγάζω από την φωτιά.
4.Μόλις βγάλω από την φωτιά τρίβω και την φέτα και ανακατεύω καλά
Συνοδεύεται με φρέσκο ψωμί για τρελές βούτες... Μας το έκαμνε η μαμά μου όταν είμασταν μικροί και τρελαινόμασταν! Ακόμα και τώρα τρελαινόμαστε! Τρώγεται και κρύο!