"Θέλει Τόλιβερ ο ΠΑΟ"

 

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αντονι Τόλιβερ, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στους Τίμπεργουλφς, αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη

 

Ο Παναθηναϊκός "χτενίζει" την αγορά για να ενισχυθεί κάτω από την ρακέτα και στο στόχαστρό του βρίσκεται ο Αντονι Τόλιβερ, που αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και έχει ύψος 2,03μ. (110 κιλά).
Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο μάνατζέρ του, που αποκάλυψε το ενδιαφέρον των πράσινων, αλλά παράλληλα επεσήμανε πως αρκετές ομάδες του ΝΒΑ συζητούν μαζί του για τον Τόλιβερ.
Ο 27χρονος, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ και της γερμανικής Μπρέμερχαβεν, αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα των Σπερς, Μπλέιζερς και Γουόριορς.
Ο Τόλιβερ συζητήαει με ομάδες του ΝΒΑ για να παραμένει στις ΗΠΑ, αλλά όπως τόνισε ο Λάρι Φοξ στο hoopshype.com ο πελάτης του δεν αποκλείει την Ευρώπη.
"Ο Παναθηναϊκός σίγουρα εξέφρασε μεγάλη επιθυμία για να τον εντάξει στο ρόστερ του και το προπονητικό επιτελείο έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον.
Ο Άντονι έχει κολακευτεί από το ενδιαφέρον και την προσφορά, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε σε συζητήσεις με πολλές ομάδες του ΝΒΑ. Δεν αποκλείουμε την Ελλάδα, αλλά το ενδιαφέρον από το ΝΒΑ είναι αρκετά δυνατό και συνεχίζουμε να εξετάζουμε τις επιλογές μας".