Η Κυριακή των... απαντήσεων

γράφει: Βασίλης Βλαχόπουλος

 

Από κάθε άποψη, η σημερινή (19/08) μέρα είναι σημαντική για τον Αρη. Υπολογίζοντας τον αποψινό (21:45GR) αγώνα με την Ρόμα στο Ολίμπικο και συνυπολογίζοντας τα μεταγραφικά ζητήματα, όπου προβλέπεται να ξεκαθαρίσει το ζήτημα του Κριστιάν Βαντότς.

 

Η απάντηση του Ούγγρου μέσου αναμένεται εντός των επόμενων ωρών. Στον Αρη υποστηρίζουν ότι έχουν λόγους για να είναι αισιόδοξοι, υποστηρίζοντας ακόμη ότι, μέσα από τις επαφές με τον 27χρονο μέσο, έχουν αυξήσει τις πιθανότητες μιας θετικής απάντησης.
Επί της ουσίας, η οριστική απάντηση του Βαντότς θα κρίνει πολλά σε μεταγραφικό επίπεδο. Αν απαντήσει θετικά, ο Αρης θα προσθέσει στο ρόστερ του έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει την διαφορά. Και κυρίως, θα πάρει μια ανάσα. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του.
Φημολογείται ότι ο 32χρονος Ισπανός Γκουτιέρες Ρίβας είναι ο βασικός υποψήφιος. Στη πραγματικότητα, ο παίκτης ανήκει στην ισπανική Ερκουλες που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, συνεπώς δεν είναι τόσο απλό να αποκτηθεί.
 
Παραμένοντας στα μεταγραφικά, η υπόθεση του Νίκου Κατσικοκέρη έχει εξελιχθεί σε σήριαλ. Φαίνεται ότι στον Εργοτέλη δεν υπάρχει κοινή άποψη επί του συγκεκριμένου ζητήματος και στον Αρη θα περιμένουν μέχρι αύριο (20/08). Σε διαφορετική περίπτωση θα αποσύρουν την πρότασή τους και φυσικά το ενδιαφέρον τους.
 
Από εκεί και πέρα, απόψε (21:45GR) ο Αρης αντιμετωπίζει την Ρόμα στο Ολίμπικο στο τελευταίο αλλά και δυσκολότερο φιλικό παιχνίδι του καλοκαιριού. Δεν τίθεται ασφαλώς ζήτημα σύγκρισης της δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, ο Μάκης Κατσαβάκης περιμένει όμως από τους παίκτες του, να του δώσουν απαντήσεις πάνω σε συγκεκριμένους (αγωνιστικούς) προβληματισμούς του.

 
Λέξεις κλειδιά: Αρης