Αύριο νέα συνάντηση με Σαββίδη

 

Μετά από τρεις ώρες συζήτησης διακόπηκε το Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ παρουσία και επροσώπου του Ιβάν Σαββίδη, οριστική λύση δεν προέκυψε και το ραντεβού των δύο πλευρών ανανεώθηκε για αύριο το πρωί στις 10.

 

 

&nsbp;
*Στο "Παλατάκι", όπου έγινε η συνεδρίαση, βρέθηκε μερίδα οργανωμένων οπαδών που ζήτησε από τους ανθρώπους του Α.Σ. να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για συμφωνία με την πλευρά του Σαββίδη τονίζοντας πως είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξουν τα δεδομένα στον ΠΑΟΚ.

 

Ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει σταθερός στην πρόταση για 600.000 ευρώ ετησίως χωρίς να δίνει στον Ερασιτέχνη δικαίωμα εκμετάλλευσης των κυλικείων, της μπουτίκ και του σούπερ μάρκετ. Από την άλλη πλευρά οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, τόνιζαν ότι με αυτό το ποσό δεν μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες του συλλόγου και θα έχουν πρόβλημα επιβίωσης τα τμήματα. Οσο για την στάση του Ζήση Βρύζα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσπάθησε να πείσει ότι το μπίζνες πλαν του Σαββίδη θα βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό την ΠΑΕ να ξεπεράσει τα προβλήματά της και προσπάθησε να προωθήσει το deal επικαλούμενος και τις πολύ μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ, πολλές από τις οποίες πρέπει να καλύφτούν άμεσα.
Παρά τις διαφωνίες πάντως, ο Α.Σ. και η πλευρά Σαββίδη έδειξαν διάθεση και άρχισαν να επεξεργάζονται τρόπους για να ξεπεραστεί το νομικό κώλυμα που θα προκύψει εάν η συμφωνία καταλήξει στο να παραχωρηθούν στον Ιβάν Σαββίδη τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της μπουτίκ, του σούπερ μάρκετ και των κυλικείων. Αυτό το γεγονός μπορεί να ερμηνευτεί ως ένδειξη διάθεσης για συμφωνία με τις δύο πλευρές. Μάλιστα, στη διάρκεια της διαπραγμάτευσης έγινε κασι τηλεφωνική επαφή με τον γενικό μάνατζερ των επιχειρήσεων Σαββίδη.