Αποκτήστε το δικό σας χωριό στη Γαλλία

Θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας χωριό; Τώρα μπορείτε. Βρίσκεται στη Γαλλία και ονομάζεται Courbefy. Διαβάστε πόσο θα σας στοιχίσει...
Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο έναντι 330.000 ευρώ ένα… χωριό στην Γαλλία, το οποίο περιέχει.
το χωρίο βρίσκεται στην επαρχία της Λιμόζ και κατοικείται από 200 κατοίκους. Περιέχει 19 κτίρια, πισίνα, στάβλους και γήπεδα τένις.
Στο πωλητήριο το οποίο είναι σε ισχύ μέχρι την Παρασκευή, ξεκαθαρίζεται ότι μαζί με τα κτίρια δίνονται δώρο οι στάβλοι, οι πισίνες και τα γήπεδα.

Ο Bernard Guilhem, ο δήμαρχος της περιοχής στον οποίο διοικητικά ανήκει το μικρο χωρίο τονίζει ότι η πώλησή του είναι μια ευκαιρία καθώς αυτή τη στιγμή λόγω της οικονομικής κρίσης η τιμή του είναι ανταγωνιστική.
Το εν λόγω χωρίο, που βρίσκεται 30 χιλιόμετρα από τη Limoges, έχει και ιστορικό ενδιαφέρον , καθώς υπάρχουν κοντά ερείπια κάστρου του 13ου αιώνα καθώς κι ενός αρχαίου ναού.
Πολλοί από τους κατοίκους άρχισαν να εγκαταλείπουν το χωριό τη δεκαετία του ’70 αναζητώντας δουλειά στη βιομηχανία, ενώ την δεκαετία του ’90 έγινε μία προσπάθεια το χωριό να μετατραπεί σε θέρετρο διακοπών με ξενοδοχεία κι εστιατόρια, αλλά το δαπανηρό σχέδιο εγκαταλείφθηκε.

Tags: