Αλμυρή τάρτα με χωριάτικο λουκάνικο!

Μια τάρτα μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπους! Είναι εντυπωσιακή σαν εμφάνιση, είτε την σερβίρουμε αλμυρή είτε γλυκιά. Η αλήθεια είναι πως τις τάρτες μπορούμε να τις γεμίσουμε με ότι τραβάει η όρεξή μας. Σήμερα είπαμε να κάνουμε μία πικάντικη γέμιση. Εμάς μας άρεσε πολύ. Ελπίζουμε και σ' εσάς!

Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
250 γρ. χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες
250 γρ μανιτάρια κομμένα σε φέτες
3 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
400 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ρίγανη
μπούκοβο

Εκτέλεση:
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι. Ρίχνουμε το λουκάνικο και τσιγαρίζουμε για λίγα λεπτά λεπτά. Κατόπιν βάζουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε κι αυτά σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά μέχρι να μαραθούν. Στην συνέχεια και τα μανιτάρια, τα οποία δεν θέλουν σχεδόν καθόλου τσιγάρισμα. Προσθέτουμε τη τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε καλά. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο.

Σε λαδωμένη ταρτιέρα στρώνουμε το φύλλο της σφολιάτας και το τρυπάμε σε διάφορα σημεία με ένα πιρούνι. Το ψήνουμε για 10 λεπτά στουν 170 βαθμούς. Μόλις το βγάλουμε, αδειάζουμε το μείγμα και το απλώνουμε ομοιόμορφα. Τέλος, πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και το ξαναφουρνίζουμε για περίπου μισή ώρα, έως ότου ροδίσει η σφολιάτα.