Έγινε η κηδεία του φιλάθλου του Εθνικού, Κωνσταντίνου Κατσούλη

Γράφτηκε χθες ο επίλογος του δράματος. Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης έγινε χθες η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσούλη, στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων, της Κρήτης.

Ο άτυχος φιλάθλου του Εθνικού Πειραιά, που κάποιοι ανεγκέφαλοι χούλιγκανς τον χτύπησαν μέχρι θανάτου στον αγώνα της ομάδας του με τον Ηρόδοτο στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή το πρωί της Δευτέρας.

Οι γονείς του ήθελαν να δωρίσουν τα όργανα του, όμως δεν τους το επέτρεψαν επειδή ο ιατροδικαστικής είχε δώσει εντολή εξέτασης και νεκροτομής. Ζήτησαν επίσης να μην αγοραστούν στεφάνια και τα χρήματα να διατεθούν για τις ανάγκες του Ανοικτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά και σε οποιαδήποτε υποδομή στηρίζει αδύναμους ανθρώπους. Σε ένδειξη συμπαράστασης, στεφάνια έστειλαν ο Ολυμπιακός και η Α.Ε.Κ. καθώς επίσης η Σούπερ Λιγκ, η ΕΠΣΗ και η ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αλέξης Αγγελόπουλος τόνισε ότι είναι μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του Εθνικού και του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχασε ένα από τα καλύτερα παιδιά του. «Ο Κώστας ήταν ένας άνθρωπος που μόνο καλοσύνη και αγάπη είχε για όλους γύρω του. Εμείς πήγαμε στο γήπεδο για να χαρούμε το παιχνίδι με τις οικογένειες και τα παιδιά μας και κάποιοι μετέτρεψαν τον αγώνα αυτό σε τραγωδία. Η πολιτεία ας πάρει επιτέλους μέτρα να σταματήσει αυτό το κακό στα ελληνικά γήπεδα».

Τα συλλυπητήρια όλων μας στην οικογένειά του. Τα συλλυπητήρια όλων μας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που ακόμα δεν έχει αποβάλει αυτά τα άτομα από τις κερκίδες των γηπέδων.